Головна Новини Суспільство події Фура протаранила колону військової техніки у Миколаївській області, є постраждалий (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Фура протаранила колону військової техніки у Миколаївській області, є постраждалий (ВІДЕО)

В аварії отримав тілесні ушкодження військовослужбовець, пошкоджено три військові машини.

16 лютого 2022, 00:25
Поділіться публікацією:








На автостраді Одеса – Мелітополь, неподалік місця, де  поворот до населеного пункту  Луч Миколаївського регіону, 15 лютого фура з’їхала з дороги на узбіччя і протаранила колону військової техніки. Про це повідомляють представники відділу комунікацій ГУ Нацполіції Миколаївської області.

Фура протаранила колону військової техніки у Миколаївській області, є постраждалий (ВІДЕО)

В аварії постраждав військовий (фото: "Суспільне")

За оприлюдненою інформацією, сьогодні, обідньої пори на трасі, що веде з Одеси на Мелітополь, в районі повороту до  населеного пункту  Луч Миколаївського регіону, кермувальник фури, з’їхав з асфальтного полотна на узбіччя, де стояла колона військових вантажівок

 В результаті дорожньо-транспортної  пригоди тілесних ушкоджень, що кваліфікуються, як середньої тяжкості, завдано 19-річному військовослужбовцю, що перебував біля одної з військових автомашин. Також механічні пошкодження спричинено трьом військовим автівкам.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Миколаївській області багатодітна сім’я потрапила у ДТПНа Миколаївщині  6 листопада сталась трагічна автотроща зі смертельними наслідками. Під час зіткнення двох легкових авто сильно постраждала багатодітна сім’я, зокрема загинуло троє найближчих родичів, які їхали в одній  машині. Четверо членів родини попали до лікарні. Внаслідок сильного удару ВАЗ перевернувся і влетів у придорожній кювет. 33-річний кермувальник і двоє малюків, яким виповнилось лише 5 і 3 роки, померли на місці аварії. Їх 27-річна матір і троє малюків, яким було один, п’ять і шість років, отримали травми різного ступеня тяжкості. Бригада швидкої їх доправила до медичного закладу. Травми отримав і 37-річний водій іномарки.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини