Головна Новини Суспільство події Філатова та Корбана звинувачують у співпраці з Кремлем та державній зраді, – телеканал "Правда Тут"
commentss НОВИНИ Всі новини

Філатова та Корбана звинувачують у співпраці з Кремлем та державній зраді, – телеканал "Правда Тут"

За словами громадського діяча Михайла Корольова, загибель добровольців під Іловайськом – спеціально розроблена операція агентури ФСБ разом із представниками української сторони

29 жовтня 2021, 14:29
Поділіться публікацією:








Мер Дніпра Борис Філатов та його бізнес-партнер Геннадій Корбан можуть бути причетними до загибелі сотень українських добровольців у боях під Іловайськом у серпні 2014-го року. З такою заявою в ефірі телеканалу "Правда Тут" виступив Михайло Корольов, керівник громадської організації Єдність України, передають "Українські новини". 

Філатова та Корбана звинувачують у співпраці з Кремлем та державній зраді, – телеканал "Правда Тут"

Михайло Корольов - фото з відкритих джерел

За словами Корольова, Корбан та Філатов у 2014-му році були заступниками голови Дніпропетровської ОДА Ігоря Коломойського та брали безпосередню участь у формуванні добровольчих батальйонів. Частина безпосередньо підкорялася Корбану і Філатову. І 5 серпня 2014 року на нараді в будівлі Дніпропетровської ОДА Корбан нібито наказав добровольцям йти на штурм Іловайська.

"Я думаю, це була спеціально розроблена операція агентури ФСБ разом із представниками української сторони. Вони зібрали всіх добровольців, бо розуміли, що якщо ці добровольці зараз займатимуться розвитком України, це порушить їхні плани. Тому вони зібрали добровольців в одному місці, відправили". Спочатку генерал Хомчак затримав вихід наших добровольців, хоча часу було дві доби на евакуацію – з 24 по 26 серпня. І потім, коли вже добровольці потрапили в оточення, він дає команду виходити цим кривавим коридором", – каже Корольов.

Геннадій Корбан нібито мав у своєму розпорядженні розвіддані, згідно з якими проти добровольців Росія мала намір використовувати регулярні війська. Але все одно послав добровольців під Іловайськ.

"Добровольчі батальйони не мали права воювати проти регулярної армії Росії. У них інші цілі. Корбан володів усією інформацією", — зазначає Корольов.

За словами громадського діяча, Корбан є агентом російського впливу в Україні, який нібито був завербований ФСБ ще у 90-ті роки. І зараз веде підривну діяльність проти держави. Факти, які могли призвести до трагедії під Іловайськом, Корольов та учасники російсько-української війни вже передали Генеральному прокурору України Ірині Венедиктовій, голові СБУ Івану Баканову та секретарю РНБО України Олексію Данилову. Також активісти провели мітинг під Офісом Президента України.

"Я звернувся до Президента України, щоб він взяв розслідування цієї трагедії під особистий контроль. Я вірю, що президент на боці українського народу. Я звернувся до правоохоронних органів, щоб вони нарешті почали розслідувати цей страшний злочин", — підсумував Корольов. .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Михайло

29 жовтня 2021, 16:02

Давно пора дати правову оцінку. Потрібна політична воля.

сергей

29 жовтня 2021, 15:44

полно пидаров продажных, а выжигать каленным железом зеля и остальные властные бляди очкуют


Новини