Головна Новини Суспільство події "Феофанію" відкриють для всіх українців: коли туди потраплять звичайні пацієнти
commentss НОВИНИ Всі новини

"Феофанію" відкриють для всіх українців: коли туди потраплять звичайні пацієнти

Вже в січні 2022 року українці потраплять до елітної лікарні

5 листопада 2021, 23:10
Поділіться публікацією:

Національне оздоровче відомство має намір зробити відому медичну установу "Феофанія" відкритою для всіх жителів нашої країни. І таким чином реалізувати президентський указ за 2020 рік. Про це інформує РБК-Україна, оприлюднюючи коментар  очільника Міністерства Віктора Ляшка.

"Феофанію" відкриють для всіх українців: коли туди потраплять звичайні пацієнти

Феофанія лікуватиме звичайних людей (фото з відкритих джерел)

За його словами, вже  в січні 2022 року  до елітної колись лікарні проводитимуть госпіталізацію звичайних громадян нашої країни.

Саме так ми реалізуємо президентський указ 2020 року. Вже з нового року "Феофанія" реалізуватиме  пріоритетні пакети медичної гарантії. Також туди відправлятиме на лікування  служба швидкої допомоги звичайних громадян, які потерпають від інфарктів, інсультів та потребуватимуть іншої професійної медичної допомоги.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українцям дозволили лікуватися в елітній лікарні "Феофанія".Президент України Володимир Зеленський підписав указ, який відкриває доступ українцям до медичної допомоги в лікарні "Феофанія". Про це повідомляє прес-служба Офісу президента. В указі відзначається, що протягом тримісячного строку Держуправління справами і Кабмін зобов'язані розробити комплекс заходів, які відкриють доступ громадянам до діагностики та лікування, високоспеціалізованої медичної допомоги, що надається клінічною лікарнею "Феофанія". Нагадаємо, що в клінічній лікарні "Феофанія" раніше проходили лікування народні депутати, держслужбовці, працівники дипломатичного корпусу, а також ті, у кого були особливі заслуги перед Україною. У "Феофанії" тепер зможуть лікуватися всі українці, а не тільки чиновники.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ТАТЬЯНА

6 листопада 2021, 13:20

Депутатам - бесплатно, простым украинцам за хорошие деньги!


Новини