Евакуаційний транспорт, який їхав до Волновахи, потрапив під обстріл російських градів

Наразі відомо, що всі люди живі

28 лютого евакуаційний транспорт, який направлявся до Волновахи, був обстріляний російськими окупантами. Вони гатили по транспорту з градів. Таку заяву зробив голова Донецької обласної ВЦА Павло Кириленко. Про це повідомляє Суспільне.

Наразі повідомляється, що вся евакуаційна колона неушкоджена й перебуває в укритті.

Також надали інформацію стосовно стану людей, що перебували в транспорті. Наразі весь склад евакуаційної колони живий і перебуває в укриттях.

Як тільки обстріли будуть припинені, колона для евакуації людей виїде до Волновахи.

"Представники обласної та районної влади чекають на жителів Волновахи у населеному пункті, назву якого людям повідомляють дзвінком представники місцевої влади, яких усі Волновасі добре знають. Прохання слідувати лише їхнім інструкціям", — повідомив Кириленко.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Сумській області в Охтирці підірвали нафтобазу: ворожа техніка йде до обласного центру. Про це в Телеграм-каналі заявив голова Сумської ОДА Дмитро Живицький. Чиновник розповів, що нафтобазу підірвали 28 лютого в обід. Окрім цього чиновник додав, що у напрямку Сум їде колона з ворожою технікою.

Також "Коментарі" писали, що в Охтирці окупанти на БТР розстріляли автомобіль із людьми. Приблизно годину тому в Охтирському районі було розстріляно людей, які їхали на легковому авто. Про це у своєму відеозверненні повідомив мер Павло Кузьменко. За словами градоначальника, перед селищем міського типу Чупахівка ворог на БТР розстріляв легковий автомобіль ВАЗ. Окупанти викинули з машини пасажирів та поїхали на цьому ж авто у бік Чупахівки.