Головна Новини Суспільство події Ешонкулова — сакральна жертва Філатова та Корбана, щоб відволікти увагу від побитих журналістів, — Бутенко
commentss НОВИНИ Всі новини

Ешонкулова — сакральна жертва Філатова та Корбана, щоб відволікти увагу від побитих журналістів, — Бутенко

Експерт звертає увагу на те, як швидко медіа, підпорядковані владі Дніпра, підхопили тему побиття активістки

16 липня 2021, 12:25
Поділіться публікацією:

Фізичну розправу над відомою у Дніпрі активісткою та правозахисницею Наталією Ешонкуловою могли замовити очільник міста Борис Філатов та його бізнес-партнер Геннадій Корбан. Таку думку висловив Голова ГО "Рух за суспільну справедливість" Геннадій Бутенко.

Ешонкулова — сакральна жертва Філатова та Корбана, щоб відволікти увагу від побитих журналістів, — Бутенко

Наталія Ешонкулова повідомила про побиття 15 липня. Колаж: "Сегодня"

Зазначимо, що інформація про побиття Ешонкулової з’явилася у Мережі від самої активістки 15 липня. Жінка зазначила, що на неї напали двоє невідомих. У правозахисниці діагностовано струс мозку, зламано ніс та вибито кілька зубів. Також вона отримала безліч порізів обличчя.

На думку Геннадія Бутенка, таку фізичну розправу над Наталією Ешонкуловою могли замовити люди, начебто пов’язані із міським головою Дніпра Борисом Філатовим. Представник "Руху за суспільну справедливість" вважає, що це, вірогідно, було зроблено, аби терміново перекинути увагу дніпрян від проблем, які реально існують в місті.

"Муніципали Філатова ("Муніципальна варта" — ред.) побили журналістів двох каналів, дівчина в центрі міста провалилася в яму з водою і дивом не потонула, кожен день по 5-10 провалів ґрунту по всьому місту. Розуміючи ситуацію, їм потрібно було терміново перекинути увагу жителів міста на іншу ситуацію і тут побили Наташу Ешонкулову", — стверджує Бутенко.

Також він звернув увагу на те, як швидко медіа, орієнтовані на місцеву владу Дніпра, підхопили та розкрутили тему побиття активістки.

"Відразу включилися всі куплені Корбаном і Філатовим ЗМІ, фільчині боти почали масово коментувати під постом Ешонкулової, роблячи в усьому винуватим Петровського, який взагалі не знає, хто така Ешонкулова. Сакральна жертва...", — додає Геннадій Бутенко.

Представник громадської організації наразі чекає реакції поліції на побиття активістки. Також Бутенко сподівається на здійснення правосуддя щодо дій міського голови Дніпра Бориса Філатова та бізнесмена Геннадія Корбана.

Вони звернулись до керівництва держави з проханням про допомогу.

У відповідь Філатов назвав політичного експерта "мавпою", а журналістів порівняв із "худобою".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

16 липня 2021, 11:42

Місцеві корумповані узурпатори у вишиванках. "Патріоти" завжди були прихильниками диктатур та симпатизували диктаторам, як Трамп. Замість демократичного, правового розвитку, набирає обертів москальський екстремізм у вишиванках. Особливо, коли ресурсів стає все менше - країна на початковій стадії колапсу.


Новини