Головна Новини Суспільство події Єрмак проведе перемовини із кремлівським куратором Донбасу: про що вони говоритимуть з Козаком
commentss НОВИНИ Всі новини

Єрмак проведе перемовини із кремлівським куратором Донбасу: про що вони говоритимуть з Козаком

Єрмак і Козак обговорять ситуацію щодо Донбасу

24 грудня 2021, 21:15
Поділіться публікацією:

Керівник  ОП нашої країни  Андрій Єрмак планує  перемовини із заступником керівника президентської  адміністрації  РФ Дмитром Козаком. Саме цей російський високопосадовець зараз – головний перемовник та куратор щодо  мирного вирішення конфлікту  на Донеччині. Переговори будуть проведені на цьому тижні. На них обговорюватимуть  діяльність ТКГ щодо Донбасу. Про це інформує "Фокус", посилаючись на керівника президентського офісу нашої країни Андрія Єрмака.

Єрмак проведе перемовини із кремлівським куратором Донбасу: про що вони говоритимуть з Козаком

Андрій Єрмак (фото з відкритих джерел)

 За словами Єрмака, з російським посадовцем вони спілкувались тиждень назад і знову  планують продовжити контакти вже на цьому тижні. Український і російський чиновники говорили про те, що діється в тристоронній контактній групі та обговорювали  українські ініціативи.

Керівник  Офісу президента зазначив, що Дмитро Козак – політичний  радник Володимира Путіна в "нормандському форматі", саме з тієї причини учасники перемовин від України та Росії будуть  обговорювати невирішені питання цього переговорного процесу.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Єрмак про мирне врегулювання ситуації на ДонбасіНа конференції послів "Дипломатія 30. Стратегія сильної держави" очільник Офісу президента Андрій Єрмак розповів про те, які стратегії Україна розробила та які перемовини наразі тривають. За його словами, з боку України триває пошук шляхів мирного врегулювання ситуації на Донбасі. Андрій Єрмак наголосив, що Україна передала партнерам стратегію з 10 кроків, яка допоможе розблокувати перемовини про припинення вогню на окупованих територіях. Україна прагне провести обмін полоненими, розблокування роботи пунктів пропуску та запровадження довгострокового режиму тиші.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини