Головна Новини Суспільство події Екстрена посадка літака: по борту бігав кінь
commentss НОВИНИ Всі новини

Екстрена посадка літака: по борту бігав кінь

Під час рейсу вантажного літака кінь втік зі стійла та бігав по борту. Пілот звернувся з проханням про екстрену посадку, щоб уберегти тварину.

16 листопада 2023, 09:33 comments3300
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Вантажний літак авіакомпанії Air Atlanta Icelandic звернувся до диспетчера через курйозний випадок на літаку. Кінь втік зі стійла та вільно бігав по борту літака. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання ABC.

Екстрена посадка літака: по борту бігав кінь

Літак здійснив екстрену посадку через коня на борту. Фото з відкритих джерел

Літак Boeing 747 9 листопада вилетів з аеропорту імені Джона Ф. Кеннеді у Нью-Йорку та прямував до Бельгії. Після 30 хвилин польоту та набору висоти 10 тис. метрів пілот був змушений повідомити диспетчерську службу про інцидент на літаку з конем.

"Ми вантажний літак. На борту присутні живі тварини, коні. Коню вдалося втекти зі стійла. Немає проблем із польотом, але нам потрібно повернутися назад до Нью-Йорка, оскільки ми не можемо убезпечити коня", — сказав пілот.

Диспетчер дав згоду на повернення літака, однак Boeing 747 був заправлений для дальнього польоту, тому для безпечної посадки пілот скинув близько 20 тонн палива в океан.

Згодом пілот ще раз звернувся до диспетчера.

"Я думаю, що нам потрібен ветеринар, коли ми приземлимося, чи можете ви повідомити Нью-Йорк?", — попросив пілот вантажного літака.

Літак безпечно приземлився в аеропорту Джона Ф. Кеннеді, а після перерви знову вилетів до Бельгії наступного дня. Цього разу без інцидентів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мандрівники назвали 12 речей, які їх найбільше дратують під час польотів на літаку. Плач дітей пасажири літаків поставили на 10 місце у списку.

Також "Коментарі" писали про пару, яка зайнялась сексом у літаку. Пасажири салону зняли інцидент на відео, коли бортпровідник відкрив двері туалету.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини