Головна Новини Суспільство події Ексректор НАУ Ісаєнко намагається заблокувати роботу вишу - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Ексректор НАУ Ісаєнко намагається заблокувати роботу вишу - ЗМІ

До будівлі університету прибула швидка і поліція

26 жовтня 2020, 14:44
Поділіться публікацією:








Люди, які знаходяться всередині одного з навчальних корпусів Національного авіаційного університету в Києві, сьогодні вранці не допустили на робоче місце нове керівництво вишу. Були застосовані сльозогінний газ, кількох постраждалих забрала швидка. На місце подій викликали поліцію. Про це повідомляють "Вєсті. Юа".

Ексректор НАУ Ісаєнко намагається заблокувати роботу вишу - ЗМІ

Повідомляється, що блокували вхід в НАУ співробітники особистої охорони звільненого ексректора НАУ Володимира Ісаєнка і його особистий водій.

Співробітники університету кажуть, що по суті, відбувається спроба рейдерського захоплення авіаційного університету. Відзначається, що колишній керівник Ісаєнко був звільнений наказом кадрової комісії МОН від 7 жовтня за корупцію та інші серйозні порушення в роботі.

Ексректор НАУ Ісаєнко намагається заблокувати роботу вишу - ЗМІ - фото 2


Так, Ісаєнко втратив статус ректора 23 жовтня. Новопризначеним і. о. ректора став Рімідас Хращевський, дані про що опубліковані на офіційному сайті університету. За даними ЗМІ, люди Ісаєнка всіляко намагаються заблокувати роботу вишу силовими методами, а також за допомогою незаконних рішень суду.

Разом з тим, згідно з даними держреєстру Мін'юсту, єдиним легітимним керівником НАУ є на сьогодні Рімідас Хращевський. Його призначення напередодні підтримала Наглядова рада НАУ, яка одноголосно проголосувала за дострокове звільнення Ісаєнка.

Ексректор НАУ Ісаєнко намагається заблокувати роботу вишу - ЗМІ - фото 3

Нагадаємо, що серед причин звільнення Ісаєнко: жахливі умови проживання студентів під час льотної практики, невідповідність освітніх програм чинним вимогам, шантаж студентів, ігнорування норм пожежної безпеки в гуртожитках та навчальних корпусах, а також звинувачення в корупції і шахрайстві.

У той же час, самого Гашка Ісаєнко щомісяця преміював бюджетними грошима університету в розмірі понад 1000% до окладу.

Раніше повідомлялося, під Харковом побили битами екс-міністра України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини