Головна Новини Суспільство події Є жертви в результаті обстрілу Львова: голова ОВА розповів подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Є жертви в результаті обстрілу Львова: голова ОВА розповів подробиці

У Львові зранку ракетні удари: що відомо

18 квітня 2022, 10:48
Поділіться публікацією:

Станом на 10 ранку відомо про кількох жертв обстрілу окупантами обласного центру. Про це повідомив голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький.

Є жертви в результаті обстрілу Львова: голова ОВА розповів подробиці

Фото ілюстративне / Pixabay

Вранці 18 квітня по місту відбулося чотири ракетних удари. Три ракети влучили в об‘єкт військової інфраструктури, одна ракета в станцію шиномонтажу, об‘єкти зазнали суттєвих ушкоджень. На місце виїхали рятувальники, медики. Триває ліквідація загоряння на місцях влучання ракет. В результаті обстрілу поранено вісім осіб, серед них дитину, шість громадян загинуло.

Пошкоджено близько 40 автомобілів, ударна хвиля вибила шибки в прилеглих будівлях.

ДОПОВНЕНО

Станом на 12 годину, в ОВА повідомляють про 7 загиблих та 11 постраждалих. Троє постраждалих у важкому стані. У дитини незначні ушкодження. Дані щодо загиблих та постраждалих ще можуть змінюватися. За попередньою інформацією, ракети випустили з Каспійського регіону.

18 квітня ворог обстріляв Львів та Дніпропетровську область. В останній є повідомленні про двох постраждалих у Синельниківському районі, куди прилетіла одна ракета в інфраструктурний об’єкт. У Павлоградському районі постраждалих немає, обстріляно залізничну інфраструктуру. 17 квітня був удар по Броварах, ракети поцілили в ряд інфраструктурних об’єктів.

Як повідомляв портал "Коментарі", місцеві мешканці розповідають, яка ситуація в окупованій частині Запорізької області. На окупованих територіях Запорізької області окупанти вчиняють злочини та намагаються "перевести" ці території на постачання ліків та продуктів з анексованого Криму. Ворог залякує представників місцевої української влади, освітян, медиків, комунальників.

Також ми повідомляли, що в мережі з'явилися повідомлення про те, що начебто Молдова не захотіла продавати винищувачі Україні. Експерти спростовують фейк та розповідають, що відомо про молдовські борти та чи можуть вони бути корисні для України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини