Головна Новини Суспільство події Джерело: мер Харкова без свідомості покинув країну
commentss НОВИНИ Всі новини

Джерело: мер Харкова без свідомості покинув країну

Геннадія Кернеса незабаром відправлять до Німеччини для лікування

16 вересня 2020, 21:33 comments3132
Поділіться публікацією:

Мер Харкова Геннадій Кернес літаком вирушить до Німеччини для лікування. Про це повідомляє телеграм-канал "Труха. Харків".

Джерело: мер Харкова без свідомості покинув країну

За даними джерела, в середу, 16 вересня в районі 20.30 прибув приватний літак з Німеччини, щоб забрати Кернеса. Спочатку у літака були носилки і машини швидкої допомоги, щоб все зробити максимально зручно і оперативно. В районі 21.00 прибув сам мер Харкова, сів у літак, проте борт поки не злетів.

Як повідомляє телеграм-канал "PavlovskyNEWS", літак вже вилетів, і Кернес перебуває без свідомості. У Німеччині є чотири клініки, які готові його прийняти.

Як раніше повідомляли "Коментарі", директор Департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю міськради Юрій Сидоренко підтвердив, що у Геннадія Кернеса — пневмонія

За словами чиновника, у харківського градоначальника діагностували двосторонню пневмонію, однак він знаходиться в свідомості.

"Я спілкувався з Геннадієм Адольфовичем, який дуже багато і дуже голосно сміявся над тим, що було поширене в Інтернеті. Зустрітися з вами він просив мене особисто, щоб спростувати фейки, які вчора ввечері і вночі почали тиражуватися. Він все читає, все бачить, все це у нього викликає саркастичну посмішку ", — говорить Сидоренко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини