Головна Новини Суспільство події Двох подозрілих чоловіків зі зброєю помітили на західному кордоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Двох подозрілих чоловіків зі зброєю помітили на західному кордоні

Чоловіки в прикордонній смузі вирішили постріляти дичину

сьогодні, 09:31
Поділіться публікацією:

Наряд відділу "Стужиця" Чопського загону затримав двох чоловіків поблизу держрубежу, які йшли у гори з метою незаконного полювання. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Держприкордонслужби України.

Двох подозрілих чоловіків зі зброєю помітили на західному кордоні

Підозрілі люди на кордоні. Фото: ДПСУ

Рух невідомих у лісі зафіксувала система відеоспостереження. Правоохоронці помітили у камеру, що ті мають із собою зброю з оптичним прицілом та тепловізійні прилади. Осіб затримали на території національного парку за кількасот метрів від кордону з Польщею. Затримані були без документів і виявилися місцевими жителями. Чоловіки зізналися, що вирішили вночі пополювати на дичину. При цьому обидва не мали дозволів ні на перебування у прикордонній смузі, ні на полювання, ні на носіння зброї.

Правопорушників затримали в адміністративному порядку та доставили у прикордонний підрозділ. Їх було притягнуто до відповідальності за порушення прикордонного режиму (ст.202 КУпАП). Також у їхніх діях вбачають ознаки кримінальних правопорушень, відповідальність за які передбачена ст.248 ККУ "Незаконне полювання" та ст.263 "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами". Відповідні повідомлення направлено на адресу Нацполіції.

Двох подозрілих чоловіків зі зброєю помітили на західному кордоні - фото 2
Двох подозрілих чоловіків зі зброєю помітили на західному кордоні - фото 3

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Нардеп Одарченко незаконно перетнув кордон з Румунією

Під час засідання Вищого антикорсуду стало відомо про те, що народний депутат від Слуги Народу Андрій Одарченко незаконно перетнув кордон з Румунією. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Центру протидії корупції.

Як повідомили в НАБУ, депутат перетнув кордон в районі населеного пункту Красноїльськ Чернівецької області. Також повідомляють, що спікер Верховної Ради відрядження для виїзду Одарченка за кордон не оформляв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини