Головна Новини Суспільство події Дві доби загострення на Донбасі: є поранені та загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

Дві доби загострення на Донбасі: є поранені та загиблі

Через обстріли російських бойовиків один військовослужбовець отримав поранення, ще один — загинув

8 квітня 2021, 14:07
Поділіться публікацією:

Дві останні доби у лінії розмежування на Донбасі принесли українській армії нові втрати. Вранці 8 квітня стало відомо про загибель 23-річного військовослужбовця родом із Миколаївщини. За день до цього, за повідомленням штабу Операції Об'єднаних Сил, ще один боєць отримав поранення через осколки вибухового пристрою.

Дві доби загострення на Донбасі: є поранені та загиблі

Загиблому на Донбасі бійцю ЗСУ було всього 23 роки. Фото із відкритих джерел

Обстріли, які забрали життя українського захисника, почалися рано-вранці в четвер. Російські бойовики користувалися забороненою зброєю — мінометами, стрілочною зброєю і т.п. Загострення зафіксовано неподалік Водяного та Пісків, що в Донецькій області.

Ворожа куля, що потрапила в голову, забрала життя матроса з Миколаївської області Дениса Юшка. Військовослужбовець не дожив два місяці до 24 дня народження.

До сьомої години ранку четверга, 8 квітня, бойовики на Донбасі обстрілювали позиції української армії мінімум п'ять разів. Це свідчить про нове загострення, адже за попередню добу в штабі повідомляли всього про сім випадків порушення режиму тиші російськими окупантами.

У середу ворог вів обстріл також в районі Пісків, попутно активізуючись поблизу Широкіного, Талаківки, Гнутового і найближчих населених пунктів. Попри те, що осколок зачепив одного з українських військовослужбовців, йому пощастило вижити. Зараз боєць знаходиться на лікуванні в медустанові.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що в Москві аналізують можливість повноцінної війни з Україною. У Кремлі навіть спрогнозували, яке майбутнє чекає Росію в разі загострення ситуації на Донбасі. Подробиці шукайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ми повідомляли, як експерти оцінюють те, що відбувається на Донбасі, а також реакцію президента Володимира Зеленського та подальші дії Володимира Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини