Головна Новини Суспільство події "Думав, що збив човен": 15-річний підліток втратив 70% крові через напад акули
commentss НОВИНИ Всі новини

"Думав, що збив човен": 15-річний підліток втратив 70% крові через напад акули

У Флориді 230-кілограмова акула-бик напала на підлітка

24 вересня 2021, 10:50
Поділіться публікацією:

15-річний хлопець Лукас Круз ще не готовий знову повернутися в воду. Підліток одужує після того, як втратив майже 70% крові після нападу у Флориді акули-бика, яка, за оцінками, важить 500 фунтів. Про це повідомляє KTXL.

"Думав, що збив човен": 15-річний підліток втратив 70% крові через напад акули

230-кілограмова акула-бик, фото з відкритих джерел

Лукас разом з членами сім'ї відпочивав недалеко від Маямі, коли помітив лобстера.

"Я ніби відірвався від них, щоб піти за лобстерами. І коли я взяв омара і плив назад до них, щоб покласти його в мішок, я відчув, як акула вкусила мене. Проте відразу не зрозумів, що це було. Це не схоже на те, що ви думаєте. я думав, що мене збив човен. Але потім я подивився над водою і зрозумів, що поруч з нами немає човна і нікого в воді немає. Тоді я просто зрозумів, що це була акула", — згадує хлопець .

Доктор Різал Лім з опікових і реконструктивних центрів Америки віддає належне травматологічній бригаді лікарні, куди був доставлений Лукас. За його словами, якби вони не діяли швидко, він, ймовірно, втратив би більше крові.

"У нього явно були ознаки крововтрати, — говорить доктор. На щастя, велика частина кровотечі була з м'язів. Знаєш, м'язи можуть кровоточити, звичайно, зовсім небагато. Однак прогноз Лукаса хороший. Він молодий хлопець, ви знаєте, ми подивимося, які ще у нього є відновлювальні потреби щодо шкіри і м'яких тканин. Але я припускаю, що він скоро повернеться в норму".

Лікарі сказали хлопцеві, що він може почати тиснути на ноги, і це добре. Рани всі закриті. Його стан приходить в норму. Також підліток вже задумався щодо того, щоб повернутися в воду.

"Думаю, що в кінці кінців повернуся. Я не знаю, чи зайду у воду, як тільки буду в порядку. Але я, ймовірно, повернуся, бо багато з того, що ми робимо в моїй родині, пов'язане з водою. Тому я думаю, що якби я взагалі перестав занурюватися в воду, я б багато чого упустив", — підсумував хлопець.

Нагадаємо, нещодавно портал "Коментарі" інформував, що в США акула напала на 12-річну дівчинку у самого берега.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини