Головна Новини Суспільство події Дубінський потрапив у ДТП під Львовом - ЗМІ (ОНОВЛЕНО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дубінський потрапив у ДТП під Львовом - ЗМІ (ОНОВЛЕНО)

Про потерпілих поки що невідомо

1 березня 2021, 14:05 comments1460
Поділіться публікацією:

Народний депутат Олександр Дубінський став учасником дорожньо-транспортної пригоди. Аварія сталася 1 березня на об'їзній поблизу міста Стрий Львівської області. Інформацію про подію оприлюднило ТСН, посилаючись на особисті джерела в правоохоронних органах.

Дубінський потрапив у ДТП під Львовом - ЗМІ (ОНОВЛЕНО)

Дубінський потрапив у ДТП під Львовом - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що в результаті ДТП пошкоджено бампер і двері автомобіля. Інформація про постраждалих в цей момент відсутня.

Заступник директора департаменту комунікації МВС Ярослав Тракало також прокоментував подію, передає видання "Українська правда":

"Зараз встановлюються обставини події та очікуємо від медиків висновок щодо тілесних ушкоджень всіх учасників ДТП. Зараз відкрито провадження по ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху — УП)", — заявив Тракало.

У виданні також повідомили, що за попередніми даними, автомобіль Дубінського виїхав на зустрічну смугу. Там він зіткнувся з автомобілем, який рухався назустріч.

Нагадаємо, що 1 лютого народного депутата Олександра Дубінського виключили з фракції "Слуга народу", який потрапив під санкції Мінфіну США за втручання в американські вибори. Так, Дубінський був внесений до списку санкцій Мінфіну США за втручання в американські вибори. Після потрапляння під санкції президент Зеленський запропонував Дубінському добровільно покинути лави фракції, на що той відповів відмовою. Дубінський брав участь в прес-конференції з нардепом Андрієм Деркачем, де були опубліковані плівки з розмовами п'ятого Президента України Петра Порошенка і нового президента США Джо Байдена, який в той час займав посаду віце-президента в адміністрації Барака Обами. Сам Деркач також потрапив під американські санкції, а в Держдепі США його відкрито назвали російським агентом. За виключення Дубінського було зібрано понад 180 підписів.

Після інциденту портал "Коментарі" разом з експертами розбирався, чому олігарх Ігор Коломойський, з яким пов'язують нардепа, не встав на його захист, а також, хто може піти слідом за Дубінським.

Також стало відомо, що депутат Дубінський почав розпродаж автомобілів з власної "колекції". Таку новину приніс агент Національного антикорупційного бюро України Євген Шевченко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини