Головна Новини Суспільство події ДТП з Єфремовим: у сім'ї загиблого змінилася позиція
commentss НОВИНИ Всі новини

ДТП з Єфремовим: у сім'ї загиблого змінилася позиція

Адвокат актора Михайла Єфремова заявив про нову позицію сім'ї загиблого в ДТП Сергія Захарова

17 червня 2020, 14:53 comments10940
Поділіться публікацією:

Родина Сергія Захарова, який загинув у ДТП з російським актором Михайлом Єфремовим, переглянула позицію щодо виплати грошової компенсації. Якщо раніше родичі негативно відповіли на вибачення і пропозиції про матеріальну допомогу від Єфремова, то зараз брат загиблого заявив про готовність прийняти компенсацію за погодженням з адвокатом. Про це повідомляють росЗМІ.

ДТП з Єфремовим: у сім'ї загиблого змінилася позиція

Так, адвокат Михайла Єфремова Ельман Пашаєв розповів, що Валерій Захаров вже готовий обговорювати питання компенсації, у випадку,  якщо на це погодиться адвокат потерпілих Олександр Добровінський. За словами Пашаєва, він говорив з потерпілим телефоном вчора, розмову зафіксував на відео.

"Він (брат загиблого Валерій Захаров, — ред.) готовий на все, він говорить: звертайтеся до Добровінського з цього приводу. Готовий зустрітися і обговорити, якщо дозволить Добровінський, — розповів Пашаєв. — А він (Добровінський, — ред.) на всю країну каже, що нібито сім'я проти".

Крім того, сторона захисту Єфремова має намір обговорити компенсацію, і у випадку потреби відшкодувати більше. Зокрема,  йдеться  про  витрати на поховання та відшкодування моральної шкоди.

Як повідомлялося, актор Михайло Єфремов після смертельної аварії звернувся до сім'ї загиблого Сергія Захарова, та відповів на вибачення і пропозицію грошової компенсації.

Нагадаємо, на відео потрапив момент ДТП з російським актором Михайлом Єфремовим, а також очевидці зняли розмову з п'яним артистом відразу після аварії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини