Головна Новини Суспільство події Дорогу «Київ-Чоп» тимчасово перекрито: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Дорогу «Київ-Чоп» тимчасово перекрито: що сталося

У аварії в селі Рівненської області зіткнулися чотири автомобілі

23 вересня 2021, 16:00
Поділіться публікацією:

Через смертельну аварію на дорозі "Київ-Чоп" тимчасово перекрито рух автомобілів у напрямку обласного центру. Для водіїв рух об'їзним шляхом регулюють патрульні. Про це повідомляють в у пресслужбі Головного управління Національної поліції в Рівненській області.

Дорогу «Київ-Чоп» тимчасово перекрито: що сталося

В аварії загинула одна людина, є травмовані, фото Нацполіціі

Аварія трапилася 23 вересня, близько 14:30 на ділянці дороги в Рівненській області, в межах села Біла Криниця. На дорозі в межах населеного пункту не розминулися чотири транспортні засоби. У ДТП потрапили два легкових автомобілі, вантажний автомобіль і мікроавтобус. Як відомо, аварія сталася на зупинці громадського транспорту. Вантажівка та дві іномарки в'їхали у відбійник та електроопору зі світлофором.

На місце події прибули патрульні, слідчо-оперативна група, медики "швидкої" та рятувальники, які допомагали діставати травмованих з автомобілів.

У результаті аварії загинула від травм пасажирка іномарки. Трьох людей із травмами різного ступеню тяжкості госпіталізували "швидкими" до найближчої районної лікарні. Хто винуватець аварії та чому трапилася дорожньо-транспортна пригода поки що не повідомляється. Слідчі встановлюють обставини аварії.За фактом дані внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань. 

Як повідомляв портал "Коментарі", у Польщі автобус з дошкільнятами потрапив у ДТП. Інцидент стався неподалік від польського міста Бидгощ. Автобус, в салоні якого знаходилися 31 дітей дошкільного віку і вихователі, потрапив у ДТП. Згідно з даними ЗМІ, транспортний засіб спочатку з'їхав на узбіччя дороги, а потім злетів у кювет.

Дорогу «Київ-Чоп» тимчасово перекрито: що сталося - фото 2
Дорогу «Київ-Чоп» тимчасово перекрито: що сталося - фото 3
Дорогу «Київ-Чоп» тимчасово перекрито: що сталося - фото 4



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини