Головна Новини Суспільство події Дорогою з Авдіївки польський журналіст потрапив до автокатастрофи: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Дорогою з Авдіївки польський журналіст потрапив до автокатастрофи: деталі

Лаховськи запевнив, що наразі його стан здоров'я стабілізований і його життю нічого не загрожує.

3 лютого 2023, 10:18
Поділіться публікацією:

Матеуш Лаховськи, журналіст та кореспондент відомого польського видання Polsat News потрапив в аварію в Україні. Представник іноземного ЗМІ повертався з Авдіївки (Донецька область), коли раптово в нього врізався легковий автомобіль із причепом. За словами Лаховського, всі учасники дорожньо-транспортної пригоди зараз у безпеці, а сам журналіст відбувся несерйозними травмами голови. Наразі кореспондент із Польщі перебуватиме у Києві, він вирішив не залишати Україну, однак, щоб відновитися та набратися сил, необхідно якийсь час відпочити, і для цього він вибрав столицю.

Дорогою з Авдіївки польський журналіст потрапив до автокатастрофи: деталі

фото з місця подій, з відкритих джерел

За наявними даними, Лаховські разом із волонтерами Петром Кашуваровим та Наталією Галуєнко поверталися з Донецької області – Авдіївки. Туди вони їздили зі спеціальною гуманітарною місією, їхнє завдання полягало у наданні допомоги найменш захищеним верствам населення, які з певних причин відмовилися залишати свої житла після повномасштабного російського вторгнення. Після завершення місії команда волонтерів виїхала у напрямку центру України, проте дорогою в задню частину їхнього автомобіля в'їхав інший легковий автомобіль.

Лаховськи запевнив, що наразі його стан здоров'я стабілізований і його життю нічого не загрожує.

"Я отримав лише невелику травму голови. Завдяки чудовій команді медиків із фонду "Хуманош", я відразу отримав першу допомогу, мені зробили томографію голови, все добре. Зараз прямую до Києва, щоб трохи відпочити", — сказав журналіст.

Нагадаємо , раніше наше видання розмістило ексклюзивний фоторепортаж із Польської православної церкви, однієї з найстародавніших будівель Вроцлава.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини