Головна Новини Суспільство події Дорогі авто та вілли: журналісти показали, як родина Кадирова відпочиває у Дубаї
commentss НОВИНИ Всі новини

Дорогі авто та вілли: журналісти показали, як родина Кадирова відпочиває у Дубаї

Відпочинок родичів глави Чечні оплачують треті особи

2 травня 2022, 20:15
Поділіться публікацією:

Члени родини  очільника Чеченської Республіки Рамзана Кадирова відпочивають в місті  Дубаї. Про це повідомляють журналісти "Української правди",  посилаючись  на трьох інформаторів ОАЕ, які  не пов'язані  між собою.

Дорогі авто та вілли: журналісти показали, як родина Кадирова відпочиває у Дубаї

Рамзан Кадиров (фото з відкритих джерел)

При цьому, члени родини Кадирова прилетіли  на відпочинок  до Дубаю на минулому тижні та поселилися на віллі під номером  21 отелю Zabeel Saray Royal Residences в Palm Jumeirah.

"Вони пересуваються на орендованих авто преміум класу та активно займаються шопінгом", – відзначають автори  інформації.

 Дорогі авто та вілли: журналісти показали, як родина Кадирова відпочиває у Дубаї - фото 2


Дорогі авто та вілли: журналісти показали, як родина Кадирова відпочиває у Дубаї - фото 3

Важливо, що їх відпочинок  в цій країні оплачують треті особи. За шопінг, як стверджують  джерела, платить  Сахабов Саїд-Ахмед Шамсудинович, що є власником  компанії "Євробудизайн", яка зареєстрована  в Грозному.

Дорогі авто та вілли: журналісти показали, як родина Кадирова відпочиває у Дубаї - фото 4


Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українці створили гру, де кожен може відлупцювати Путіна і КадироваВітчизняні розробники стали творцями невеликої гри, що дає можливість  на час розваги стати, як мільярдер  Ілон Маск і завдати ударів  президенту Росії Володимиру Путіну, а ще його головному посіпаці Рамзану Кадирову. Тут все нескладно: треба в тривимірному просторі керувати Ілоном Маском. Він має відлупцювати першим Кадирова, далі — Путіна. Засновник SpaceX може нанести удар руками, здійснити аперкот і  ще робити атаки ногами. Ваші віртуальні поєдинки проходитимуть на фоні створених ілюстрацій поруйнованого Маріуполя. Самі поєдинки супроводжує пісня "Ой у лузі червона калина" у виконанні представника "Бумбоксу" Андрія Хливнюка. Гра розроблена  за ініціативи фонду Palianytsia, що збирає кошти на гуманітарні потреби. Отримавши переконливу перемогу над главою Кремля  та його поплічником, учасники можуть надати свій внесок  для організації. Саме так вже зібрано  більше 10 тисяч доларів.  

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини