Головна Новини Суспільство події Дочка Кошового потрапила у скандал через хамську поведінку і танці під російську музику (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дочка Кошового потрапила у скандал через хамську поведінку і танці під російську музику (ВІДЕО)

Старша дочка Євгена Кошового Варвара потрапила в неприємний скандал

20 квітня 2023, 22:15 comments6648
Поділіться публікацією:

Донька  гумориста  Євгена Кошового  є активною  в соціальних мережах та встигла довести  до обурення її інших  користувачів мережі. З 15-річною  Варею відбулись  зміни, вона  зовсім не маленька дівчинка, вона швидко подорослішала.

Дочка Кошового потрапила у скандал через хамську поведінку і танці під російську музику (ВІДЕО)

Донька Кошового потрапила у скандал (фото з відкритих джерел)

В інтернеті  з'являється  багато її  нових відеороликів. Дівчина  знімає їх, супроводжуючи  різною  музикою, зокрема, й  російською. Це замітили користувачі мережі. Вони  пишуть, що  більше року  продовжується війна  РФ проти України, слухати пісні  російських виконавців не доречно.

Але пізніше коментарі під такими відеороликами  "закрилися". Як інформує ТСН, дочці Кошового писали наступне:

"А російська музика нікого не напрягає?", "Це просування російської культури під час війни", "Я не здивуюсь, якщо в житті вона розмовляє російською".

Ще шанувальники соцмереж  помітили на  виставлених відео пірсинг у носі Варі. Вони  зазначають, що  дочка Кошового зарано подорослішала. 

Активні коментарі на її адресу  не злякали доньку коміка.  Зараз  дівчинка оприлюднила нове відео, де вона  присутня  разом з батьком. Там обоє Кошових  жартують з приводу того,  що  комік   сміятиметься з дочки,  коли вона  вибере "поганого" хлопця.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що серіал виробництва "95 кварталу" став найпопулярнішим у Росії. Сьомий сезон серіалу "Свати" визнаний найбільш популярним у 2021 році на території Російської Федерації. "Свати" – багаторічний серіал української студії "Квартал 95". Такі дані виданню "КоммерсантЪ" надали у Всеросійській державній телевізійній та радіомовній компанії. Вимірювання ТВ-аудиторії віком старше чотирьох років у російських містах із населенням від 100 тисяч осіб проводилося Mediascope.

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини