Головна Новини Суспільство події Доцент київського державного вишу розбещував 12-річну дівчинку: що про це відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Доцент київського державного вишу розбещував 12-річну дівчинку: що про це відомо

Виявилося, що чоловік розбещував онучку своєї знайомої

23 липня 2021, 21:17
Поділіться публікацією:

Пресслужба столичної прокуратури повідомила, що доцент кафедри одного із державних університетів розбещував 12 річну дівчинку. Відомо, що дівчинка була онучкою його знайомої.

Доцент київського державного вишу розбещував 12-річну дівчинку: що про це відомо

Тепер він може опинитися за ґратами (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що 54-річний зловмисник побачив дівчинку та познайомився з нею на Русанівському пляжі. Він роздобув її номер телефону і почав переписуватися у Viber з 12-річною дівчинкою.

В прокуратурі повідомили, що він у своїх листах застосовував сексуальні дії, надсилав дівчинці порнографічні матеріали, а також просив її надіслати йому свої відверті фото.

 У спілкуванні вчений розповідав дитині, що їх розмови та переписування — це секрет, про який ніхто не має знати, а особливо дорослі. А якщо дівчинка комусь розкаже, то в неї заберуть телефон, заборонять сидіти в інтернеті та почнуть обмежувати її у всьому.

 Але, через деякий час дитина розповіла про домагання доцента матері. І жінка відразу написала заяву до поліції.

 Після арешту чоловіку провели судово-медичну експертизу, результати якої підтвердили, що той, під час скоєння своїх злодіянь, цілком знав та розумів, що чинить.

Наразі матеріали справи вже скеровані до Дніпровського районного суду Києва. Якщо вину науковця доведуть, він може провести від 5 до 8 років за ґратами, а ще не зможе протягом трьох років претендувати на певні посади та займатися своєю діяльністю.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що у Києві затримали педофіла, який через інтернет розбещував дітей. Правоохоронці затримали чоловіка, який познайомився в інтернеті з 10-річною дівчинкою, виманив її на вулицю і зґвалтував у недобудованому будинку.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини