Головна Новини Суспільство події Доба на Донбасі: один військовий загинув, ще один отримав поранення
commentss НОВИНИ Всі новини

Доба на Донбасі: один військовий загинув, ще один отримав поранення

Ранкове зведення щодо ситуації в районі ООС на 7:00 10 липня 2021 року

10 липня 2021, 09:50
Поділіться публікацією:

За минулу добу, 9 липня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксували 13 порушень режиму припинення вогню. Про це повідомляє штаб ООС.

Доба на Донбасі: один військовий загинув, ще один отримав поранення

За минулу добу в районі ООС зафіксували 13 порушень режиму "тиші". Фото:.facebook.com/pressjfo.news

Так, поблизу населеного пункту Зайцеве бойовики обстріляли українські позиції з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Біля Невельського бойовики відкривали вогонь з артилерії калібру 122 мм.

Неподалік Новотошківського окупаційні війська гатили з мінометів 120-го та 82-го калібрів. У напрямку Пісків бойовики тричі обстріляли українські позиції з мінометів 120-го калібру. У районі Троїцького збройні формування РФ двічі вели вогонь по українських позиціях зі станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів, а також великокаліберних кулеметів. Біля Новозванівки бойовики застосовували міномети 82-го калібру.

Неподалік Новомихайлівки окупанти обстрілювали позиції українських військових зі станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів.

Поблизу Авдіївки бойовики здійснювали обстріл з ручних протитанкових і підствольних гранатометів. А біля Оріхового російські окупанти  вели вогонь з протитанкових ракетних комплексів і стрілецької зброї.

В районі населеного пункту Кримське був зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу "Орлан-10".

Внаслідок ворожих обстрілів один український військовослужбовець загинув. Крім того, один військовий отримав поранення, ще двоє – бойове травмування.

Станом на 7:00, 10 липня, зафіксовано п'ять порушень режиму припинення вогню.

Поблизу Миронівського бойовики застосували артилерійські системи калібру 122-мм. Неподалік населеного пункту Водяне противник відкрив вогонь з мінометів 120-го калібру. Неподалік Широкиного російські окупанти обстріляли українські позиції з мінометів 82-го калібру.

У напрямку Світлодарська бойовики відкрили вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібрів, станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів.

Бойових втрат за поточну добу серед українських військових немає.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини