Головна Новини Суспільство події «До останнього не знали, чи зможе Неля зайти у залу до журналістів»: адвокат постраждалої в Кагарлику
commentss НОВИНИ Всі новини

«До останнього не знали, чи зможе Неля зайти у залу до журналістів»: адвокат постраждалої в Кагарлику

Потерпіла у справі про зґвалтування у Кагарлику прийшла на прес-конференцію з адвокатами та нардепами

25 червня 2020, 14:44 comments2001
Поділіться публікацією:








Справа про зґвалтування у відділку поліції в Кагарлику не втрачає суспільного резонансу: сьогодні на прес-конференцію з депутатами та адвокатами прийшла  потерпіла – Неля Погребіцька. Як заявила екс-нардеп, адвокат Олена Сотник на своїй сторінці у Facebook, зґвалтування у Кагарлику могло б не статися, якби поліцейські виконували свою роботу.

«До останнього не знали, чи зможе Неля зайти у залу до журналістів»: адвокат постраждалої в Кагарлику

Фото: interfax.com.ua

"Уявіть собі скільки сил і сміливості потрібно мати. Ми їхали разом у таксі та до останнього не розуміли, чи зможе Неля зайти в залу до журналістів. Кілька хвилин вона стояла на порозі та не наважувалась", — написала Сотник.

Адвокат зазначила, що жахливі події, про які вся Україна дізналася після 24 травня, у родині Нелі розпочалися набагато раніше. Так, 13 травня мама потерпілої подавала у правоохоронні органи заяву щодо погроз з боку Миколи Кузіва. І якби на цю заяву була належна реакція, катування та зґвалтування не сталося б, — вважає Сотник.

Крім того, за даними правозахисниці, за минулий рік офіційних скарг на працівників Кагарлицького відділення було більше  десятка, однак перевірки за цими скаргами не виявили жодних порушень, і ніхто з поліцейських не притягався до відповідальності.

Під час прес-конференції адвокати та народні депутати України заявили, що не допустять затягування і фальсифікації розслідування справи про зґвалтування в Кагарлику Київської області, ставши на захист інтересів потерпілої Нелі Погребицької.


Нагадаємо, у Кагарлику повністю скоротили штат поліцейських.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини