Головна Новини Суспільство події До Ірпеня заборонили в'їзд журналістів: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

До Ірпеня заборонили в'їзд журналістів: що відомо

Олександр Маркушин звернувся до журналістів

13 березня 2022, 20:50 comments1047
Поділіться публікацією:

Міський голова Ірпеня звернувся з проханням до представників ЗМІ, а також  інших небайдужих співвітчизників — не оприлюднювати в соціальних мережах українських військових, бойову техніку тощо.

До Ірпеня заборонили в'їзд журналістів: що відомо

Олександр Маркушин (фото з відкритих джерел)

Вже з нинішнього дня заборонено  поїздки представників ЗМІ до міста Ірпінь. Про це інформує мер Ірпеня Олександр Маркушин.

За його словами, саме так міська влада хоче вберегти життя і журналістів, і наших  захисників. Він звернувся з проханням до  всіх працівників ЗМІ, а ще до всіх співвітчизників – не оприлюднювати  в  соціальній мережі українських військових, бойову техніку нашої армії  чи  що інше, що  вказує на їх  розміщення! Це дуже важливо!", — зазначив посадовець. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Байдена прокоментували вбивство журналіста зі США. За словами радника американського президента з національної безпеки Джейка Саллівана,  вбивство окупантами з Росії представника медіа зі Сполучених Штатів, який працював на території міста  Ірпінь, є  приголомшливим і жахливим. Про це інформує  журналістка The New York Times Кеті Роджерс.  Як зазначила представниця відомого американського видання, виступаючи в ефірі  програми "Обличчям до нації" Джейк Салліван назвав  вбивство представника американського медіа на території   України  російськими ворогами "шокуючим і жахливим". 

Також "Коментарі" повідомляли про те, що в Ірпені вбито журналіста. в Ірпені в результаті обстрілів помер американець Брент Ренауд, що працював журналістом New York Times. Ще два журналісти поранені. Про це повідомив голова поліції Київської області Андрій Нєбитов.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/kyiv_n/16121
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини