Головна Новини Суспільство події Диванопопад у Рівному - жінку травмувала канапа, яку викинули з третього поверху
commentss НОВИНИ Всі новини

Диванопопад у Рівному - жінку травмувала канапа, яку викинули з третього поверху

Лікар, який надавав постраждалій медичну допомогу, розповів, що за 45 років його практики, травм в результаті падіння диванів він ще не бачив

27 жовтня 2020, 20:59
Поділіться публікацією:

В Рівному була травмована жінка-перехожа, на яку впав диван. Про це повідомляє ТСН.

Диванопопад у Рівному - жінку травмувала канапа, яку викинули з третього поверху

Жителька Рівного Ірина Теслюк постраждала в результаті падіння на неї з третього поверху канапи по її дорозі на роботу. На щастя, жінка обмежилась травмою плеча та порваними зв'язками на нозі.  

Своєю чергою винуватці нещасного випадку виправдовуються, що їм просто було лінь і важко тягнути диван сходами на смітник.

Найцікавіше, що на бік "ледарів" стали деякі сусіди, які заявлять, що чужинцям не потрібно ходити через їх двір. Інші жителі розповідають, що у їхньому  будинку стало нормою викидати з вікон сміття та трусити килими.

На цей момент слідчі вирішують питання щодо порушення кримінальної справи. А правозахисники радять постраждалій жінці звертатися до суду з вимогою щодо компенсації моральних та матеріальних збитків.

Раніше "Коментарі" писали про те, що дослідження показали — фільми жахів формують стійкість перед страхами, в тому числі й перед страхом COVID-19.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини