Головна Новини Суспільство події Директора дитбудинку на Одещині звинуватили в згвалтуванні трьох дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Директора дитбудинку на Одещині звинуватили в згвалтуванні трьох дітей

Жертвами насильства можуть виявитися дівчатка віком від 5 до 7 років

2 вересня 2020, 12:11 comments1141
Поділіться публікацією:








Директора спеціалізованого дитячого будинку на Одещині звинуватили в зґвалтуванні трьох дітей. У поліцію на нього поскаржилася співробітниця — працівниця цього ж закладу. Сам директор свою провину заперечує, повідомила заступник Слідчого управління одеської поліції Інна Власова.

Директора дитбудинку на Одещині звинуватили в згвалтуванні трьох дітей

Директора дитбудинку підозрюють у зґвалтуванні. Фото: barometr.info

Працівниця дитбудинку стверджує, що директор може бути причетний до зґвалтування відразу трьох дівчаток. Наймолодшій з них 5 років. Найстаршій — 7. Дітей вже оглянули лікарі. Попередньо, ніяких слідів насильства на тілі експерти не виявили. Але додаткову медичну експертизу все ж призначили.

"Дітей також опитали. У цей час з ними були їхні законні представники та психолог. Про будь-яке насильство вони не розповідають. Але кажуть, що в кабінет директора ходили, нібито щоб гратися і дивитися мультики", — розповідає Інна Власова.

Потрібно врахувати, що йдеться про спеціалізований дитячий будинок. Його вихованці мають певні відхилення в розумовому розвитку. Тому поліцейські обіцяють тримати цю справу на контролі та провести більш ретельну психолого-психіатричну перевірку.

Кримінальну справу вже відкрили за статтею про розбещення малолітніх. Але оголошувати підозру директору не будуть. Доказів його провини для цього недостатньо. До того ж сам він запевняє, що дівчаток не чіпав, а всі звинувачення на свою адресу вважає неправдивими.


Раніше "Коментарі" розповідали про те, що американська актриса вкоротила собі віку після зґвалтування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини