Головна Новини Суспільство події Деякі чоловіки на кордоні пропонують по $1000 хабаря, щоб поїхати з України
commentss НОВИНИ Всі новини

Деякі чоловіки на кордоні пропонують по $1000 хабаря, щоб поїхати з України

16 чоловіків, які намагались за хабар виїхати з України, направили до військкоматів

2 березня 2022, 00:17 comments1163
Поділіться публікацією:

Лише за одну добу, 1 березня, українські прикордонники  зупинили 16 чоловіків, що  незаконно  мали намір залишити Україну, спробувавши підкупити правоохоронців. Про це інформує Державна  прикордонна служба.

Деякі чоловіки на кордоні пропонують по $1000 хабаря, щоб поїхати з України

Чоловіки намагалися підкупити прикордонників (фото з відкритих джерел)

Виїхати незаконно  за кордон мали намір українці різного віку: від 2002 до 1962 року народження. За це вони намагались відкупитись хабарем від 150 до 1 тисячі доларів

 Такі факти правопорушень, передбачені ч.1 ст. 369 КК України,  представники Державної прикордонної служби задокументовували та направляли для  проведення наступних правових дій працівникам поліції.

Втікачам не вдалось переїхати  кордон в наступних українських пунктах пропуску які розташовані від  західної до південної  сторони кордону: "Шегині", "Краківець","Тисa", "Смільниця", "Косино", "Рава-Руська", "Серпневе","Дзвінкове" "Грушів", "Ягодин", "Табаки", "Порубне", "Вилок". Також вони змушені будуть  найближчим часом побувати в районних військкоматах.

Важливо, що починаючи з  24 лютого 2022 року на період дії правового режиму воєнного стану виїзд за межі країни громадянам України чоловічої статі віком від 18 до 60 років заборонений. Зараз, за даними ДПСУ,  таких мандрівників  направляють до районних військкоматів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в ОП оприлюднили перелік офіційних телеграм-каналів голів ОДА. В Офісі президента підготували перелік телеграм-каналів  керівників обласних державних адміністрацій. За словами чиновника, ворог розповсюджує багато фейкової інформації, аби посіяти паніку серед українців. Також він закликав не піддаватися на провокації та користуватися офіційними джерелами, поширювати їх у мережі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини