Головна Новини Суспільство події Держава слабшає на очах - генерал
commentss НОВИНИ Всі новини

Держава слабшає на очах - генерал

Дестабілізація країни може призвести до її остаточного послаблення

23 грудня 2020, 12:57
Поділіться публікацією:

Генерал армії України, екс-голова зовнішньої розвідки країни Микола Маломуж розповів про ризики розхитування України не тільки зовнішніми, а й внутрішніми гравцями.

Держава слабшає на очах - генерал

ФОТО: З відкритих джерел

Микола Маломуж також назвав умову, за якої не буде ризиків розвалу або відторгнення територій. На думку генерала, це гармонізоване і стабільне суспільство, а дестабілізація країни може призвести до її остаточного послаблення.

"З практики своєї роботи в РНБО, керівником розвідки — лише стабільне гармонізоване суспільство є запорукою стабільності країни. Тільки за такої умови не буде ризику розвалу, відторгнення територій і так далі. А ось постійна дестабілізація всередині країни, роз'єднання в різних в форматах (політичних, регіональних, релігійних), вічна війна фінансово-політичних кланів послаблюють Україну. і цим активно користуються інші держави — і РФ, і інші наші сусіди, включно з країнами ЄС. Чим ми слабші, тим сильніше відчуваємо вплив Росії, Угорщини, Туреччини, Польщі, Румунії, так званого колективного Заходу", — розповів генерал.

Він також упевнений, що інтереси повинні відстоюватися самою Україною, і навіть ситуативні партнери будуть швидше продавлювати свої інтереси за рахунок нашої країни. Микола Маломуж також наголосив, що в цей момент держава значно слабшає і деякі ознаки дестабілізації видно, практично, в кожному регіоні України, і, на думку генерала, важливо не допустити їх розвитку внаслідок внутрішніх проблем.

"Непрофесійне управління країною веде до розбрату в суспільстві за всіма параметрами. Держава слабшає на очах ... Певні ознаки дестабілізації видно практично по всій Україні. Важливо, щоб вони не отримали розвитку за рахунок внутрішніх проблем. Зовнішні ж гравці готові стимулювати процес, який вигідний саме їм", — прокоментував генерал.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що, на думку експерта, держава не впоралася з завданням легалізації грального бізнесу.










Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини