Головна Новини Суспільство події Депутат у Кривому Розі помер прямо під час засідання міськради
commentss НОВИНИ Всі новини

Депутат у Кривому Розі помер прямо під час засідання міськради

Стало відомо, через що помер депутат на засіданні міської ради у Кривому Розі

30 червня 2020, 17:07 comments2372
Поділіться публікацією:

У Кривому Розі прямо на засіданні помер депутат міської ради Олександр Бризецький. Йому було 64 роки. Про це у Facebook повідомляє управління преси та внутрішньої політики виконкому Криворізької міськради.

Депутат у Кривому Розі помер прямо під час засідання міськради

Причиною смерті стала зупинка серця, яка сталася під час засідання. Повідомляється, що Бризецький керував департаментом регулювання містобудівної діяльності та земельних відносин і повністю віддавав себе роботі.

"Олександр Федорович був прямою, чесною, та відкритою людиною. Як у професійній діяльності, так і в звичайному житті. Він повністю віддавав себе роботі на благо рідного міста, не дивлячись ні на що. І для Кривого Рогу це по справжньому тяжка втрата", — сказав міський голова Юрій Вілкул.

Додамо, що Бризецький пропрацював в органах місцевого самоврядування більше 32 років. На його рахунку відзнака кавалера виконкому та нагрудний знак "За заслуги перед містом".

Нагадаємо, у Петра Порошенка помер батько.

Як повідомлялося, екс-голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль ледь не зомлів на телеканалі News One. "От було б кіно, якщо б я помер в ефірі": такими словами Москаль прокоментував різке погіршення самопочуття під час виступу на ТБ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини