Головна Новини Суспільство події Депутат пояснив, що спонукає суддів та прокурорів брати хабарі
commentss НОВИНИ Всі новини

Депутат пояснив, що спонукає суддів та прокурорів брати хабарі

Депутат пояснив, що змушує суддів та прокурорів брати хабарів

сьогодні, 20:38
Поділіться публікацією:

Україною прокотилася хвиля викриття посадовців на протиправних діях — отриманні хабарів, ймовірно, незаконних пенсій тощо. Однак на думку депутата Київської міської ради 9 скликання, народного депутата Верховної Ради 7 та 8 скликань Леоніда Ємця, брати хабарі прокурорів та суддів спонукає невелика зарплата. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію “Новини.LIVE”. 

Депутат пояснив, що спонукає суддів та прокурорів брати хабарі

Ілюстративне фото

При цьому депутат звернув увагу, що велика зарплатня ніяк не гарантує, що людина не братиме хабарі. Ємець звернув увагу, що будь-який посадовець постійно думає про те, де взяти гроші, якщо в нього невелика заробітна плата. При цьому гідна оплата праці — не гарантія того, що працівник відмовиться від хабаря.

"От суддя, голова Верховного суду України, пан Князєв, отримав зарплату десь на рівні 10 тисяч доларів на місяць. Запитується, для нормальної людини, чого тобі ще не вистачає, особливо коли війна?", — риторично запитав Ємець.

Депутат переконаний, що якийсь інстинкт самозбереження мав би існувати у потенційних хабарників. "Але все одно при зарплаті в 10 тисяч доларів все одно рука потягнулася до великого хабаря", — заявив нардеп.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що в Україні почали звільнятися керівники прокуратур. В Офісі Генерального прокурора розповіли, в яких областях вирішили звільнитися керівники прокуратур та чому більше не буде пенсій та заробітних плат одночасно.

Про головні зміни, які планують запровадити після корупційного скандалу в прокуратурах, детальніше можна дізнатися за посиланням




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини