Головна Новини Суспільство події Чому в аеропорту Львова довелося підірвати ноутбук туристки (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому в аеропорту Львова довелося підірвати ноутбук туристки (ФОТО)

Працівники спецслужб вирішили, що у львівському аеропорту готується теракт

21 липня 2021, 19:24
Поділіться публікацією:

Середа, 21 липня, стала непростим днем для працівників і пасажирів львівського аеропорту. Як повідомляє "Захід.нет", у першій половині дня правоохоронці були впевнені, що аеропорт став місцем майбутньої терористичної атаки.

Чому в аеропорту Львова довелося підірвати ноутбук туристки (ФОТО)

В аеропорту "Львів" знайшли сумку з підозрою на вибухівку. Фото ілюстративне

Вся справа — у забудькуватості пасажирки-азіатки, яка залишила без нагляду свою сумку, де був ноутбук. Після оголошення про посадку на рейс (вона летіла до Туреччини — ред.), дівчина поспішила зайняти своє місце, забувши про особистий багаж.

Саме ця сумка і привернула увагу досить пильних пасажирів. Після короткого огляду предмета працівниками СБУ було прийнято рішення викликати спеціальну бригаду вибухотехніків.

Через це "заходи" робота львівського аеропорту буквально зупинилася на кілька годин. Були обмежені вильоти, всі пасажири, які перебували всередині будівлі, а також персонал (всього — близько 300 осіб) були евакуйовані. Рятувальна операція проводилася протягом двох годин.

Чому в аеропорту Львова довелося підірвати ноутбук туристки (ФОТО) - фото 2
Чому в аеропорту Львова довелося підірвати ноутбук туристки (ФОТО) - фото 3
Чому в аеропорту Львова довелося підірвати ноутбук туристки (ФОТО) - фото 4
Чому в аеропорту Львова довелося підірвати ноутбук туристки (ФОТО) - фото 5

До слова, пасажирів, які вже пройшли паспортний контроль і перебували в літаках, вирішили залишити на місці. Це гарантувало безпеку, але не втримало від затримки. До слова, загалом від затримок постраждало близько дев'яти рейсів.

Вибухотехніки користувалися спеціальним роботом, яким управляли дистанційно. Все тому, що детектор, котрий визначає наявність вибухівки, відреагував позитивно. Однак після того, як робот вивіз сумку, а після її підірвали, в її вмісті, зрозуміло, ніяких вибухових речовин не виявилося.

Пасажирці, яка залишила ноутбук, довелося спілкуватися з поліцією, але в підсумку вона успішно вилетіла до Стамбулу, хоч і з запізненням на кілька годин.

Повноцінно аеропорт "Львів" запрацював вже після полудня.

Загалом же середа, 21 липня, стала для жителів Львівщини не найприємнішим днем. Як раніше повідомляли "Коментарі", в одному з населених пунктів області кінь напав на дитину. Яких каліцтв завдала тварина, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися подробиці аварії, яка днями відбулася у Львівській області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини