Чоловік убив свого колегу струменем води: подробиці трагедії

Між підозрюваним і його жертвою стався конфлікт

Стало відомо, що на Волині на одному з підприємств Горохівського району чоловік вбив свого 42-річного колегу. Про це повідомляє ГУ Нацполіціі Волинської області.

Це трапилося 29 грудня. Прес-служба заявила, що перед цим між чоловіками виник конфлікт. 53-чоловік направив в обличчя свого колеги струмінь води з миючого апарату.

"Струмінь потрапив потерпілому в рот, що стало причиною його смерті", - йдеться в повідомленні. Тіло мертвого чоловіка знайшли незабаром після трагедії.

Співробітники правоохоронних органів заарештували 53-чоловіка до з'ясування всіх обставин події. На даний момент жителя Волині підозрюють у навмисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК).

Варто додати, що залишається невідомим той факт, на якому саме підприємстві сталася трагедія.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, перехожого "викрали" прямо біля ТЦ в Києві. Інцидент стався сьогодні вночі на паркінгу ТЦ "Мандарин". Було близько 1:30, коли четверо невідомих нібито заштовхали перехожого в автомобіль Mercedes і відвезли в невідомому напрямку.
Повідомляється, що охорона торгового центру заявила про можливе викрадення в поліцію.
Раніше портал "Коментарі" писав про те, що в Херсоні вбили журналіста. Херсонські правоохоронці розповіли про загибель відомого в місті журналіста - екс-кореспондента "Укрінформу" Григорія Кривці. Про це розповів начальник відділу комунікації облуправління Національної поліції Віталій Байдаров, передає "Укрінформ".
У поліції кажуть, що чоловіка жорстоко побили: травми виявилися несумісні з життям. За підозрою у вбивстві копи затримали пасинка Кривці, який зараз перебуває в СІЗО. Триває розслідування.