Головна Новини Суспільство події Чоловік погрожував вбити співмешканку: відкрито три кримінальні справи
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік погрожував вбити співмешканку: відкрито три кримінальні справи

Заявниця розповіла про погрози вбивством від колишнього співмешканця.

31 серпня 2021, 21:05
Поділіться публікацією:

До столичної поліції звернулася жінка і повідомила, що біля приміщення її салону краси на вулиці Руданського невідомий кинув димову шашку. Про це повідомляє поліція Києва.

Чоловік погрожував вбити співмешканку: відкрито три кримінальні справи

Заявниця розповіла про погрози вбивством від колишнього співмешканця.

Зазначається, що 37-річний уродженець Одеської області після розриву стосунків почав залякувати жінку, надіслав відеозвернення з погрозами вбивством на її мобільний телефон та її батьку, а також приходив до неї на роботу зі зброєю.

"Згодом ми з’ясували, що кинути димову шашку біля місця роботи заявниці чоловік підбурив товариша – 29-річного вінничанина. Після проведених заходів оперативники затримали спільників у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України", — зазначили в поліції.

Під час затримання в уродженця Одещини поліцейські вилучили пістолет та набої. Встановлено також, що чоловік перебуває у розшуку за скоєння крадіжки у Дарницькому районі столиці.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що біля Кропивницького знайшли зниклу 16-річну дівчину. На Кіровоградщині, в селі Кетрисанівка Кропивницького району в ніч з 14 на 15 серпня  зникла неповнолітня місцева жителька. За  кілька днів пошуків тіло Вікторії  Макаренко виявили у занедбаному сільському колодязі. Як стверджують правоохоронці, на тілі дівчинки були тілесні ушкодження.  Детальну  картину про причину смерті можна буде встановити після проведення судово-медичної експертизи. Дівчинку разом зі  зведеною сестрою виховував батько  та його нова дружина, матері у Вікторії не стало. Дівчинка дуже хотіла подорослішати, вивчитись на кухаря, але  батьки настояли, щоб вона отримала середню освіту. У ту рокову ніч дівчатка спали в окремій кімнаті. Молодша з них прокинулась і побачила, що сестри немає.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини