Головна Новини Суспільство події Черниця з Білої Церкви 4 роки збирала кошти на вигаданий дитячий будинок
commentss НОВИНИ Всі новини

Черниця з Білої Церкви 4 роки збирала кошти на вигаданий дитячий будинок

Жінка називала себе "матінка Олена зі Свято-Покровського монастиря та збирала чималі кошти на допомогу дітям"

11 грудня 2021, 05:58
Поділіться публікацією:

Черниця втиралася в довіру до людей, збираючи кошти на молитви за здоров'я та спокій близьких. Відповідну інформацію розміщено в Єдиному державному реєстрі судових рішень. У Білій Церкві черниця протягом 4 років збирала гроші на вигаданий дитячий будинок. Жінка називала себе "матінка Олена зі Свято-Покровського монастиря та збирала чималі кошти на допомогу дітям". Крім того, "черниця" обдурила знайому на 45 тисяч доларів.

Черниця з Білої Церкви 4 роки збирала кошти на вигаданий дитячий будинок

Суд - фото з відкритих джерел

Згідно з вироком Білоцерківського суду від 8 листопада, шахрайка розповіла про те, що в її монастирі з'явився отець Митрофан, який займається вигнанням людей бісів. Дізнавшись, що продавщиця позичила знайомим 250 тисяч доларів, "черниця" запропонувала їй послуги Митрофана та спеціальні молитви. Попросила десяту частину боргу та боргову розписку. Таким чином, шахрайка отримала 25 тисяч доларів, пообіцявши повернути їх за 40 днів. Але потім вона заявила, що гроші "брудні" та "зароблені нечесно" і не годяться для обряду. Цього разу продавщиця дала їй 20 тисяч доларів. Ці гроші також зникли.

Після звернення потерпілої до поліції виявилося, що жоден дитячий будинок пожертвування не отримував. Вигадкою був і отець Митрофан. Шахрайка шість місяців не приходила на судові засідання, а потім її заарештували. У суді жінка не визнавала своєї провини, а потім змінила свідчення. Жінка стверджує, що вона є бухгалтером у протестантській церкві, а її чоловік – священник.

Нагадаємо, монахиня з США став зіркою соцмереж TikTok не тільки через "духовність" , а й завдяки своєму молодому виду в такому зрілому віці. Сестрі-настоятельке Клодетт Пауелл 55 років, і вона відрізняється від своїх сестер тим, що не веде затворницький спосіб життя, а навіть має свою сторінку в Інстаграм і Тікток. На сторінках соціальних мереж жінка розповідає своїм передплатникам про віру, релігію, а також ділиться подіями, які її надихають,




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини