Головна Новини Суспільство події Через негоду в одній зі столичних шкіл початок року переноситься
commentss НОВИНИ Всі новини

Через негоду в одній зі столичних шкіл початок року переноситься

Нагадаємо, сильна гроза в Києві спровокувала низку вибухів.

1 вересня 2021, 00:05
Поділіться публікацією:

У Київській міській раді повідомили, що території семи закладів освіти були пошкоджені під час негоди, що тривала в Києві останніми днями. Оперативна робота міських служб дозволила повністю ліквідувати наслідки негоди в 6 закладах освіти та частково в ще одній школі. Про це повідомила директорка Департаменту освіти та науки Олена Фіданян.

Через негоду в одній зі столичних шкіл початок року переноситься

У Києві днями були масштабні грози. Фото: КАРС

"1 вересня відкриються всі заклади освіти – а їх у місті понад тисячу – навіть ті, які негода зачепила найбільше. Так, у 179-ій гімназії Голосіївського району учні початкових класів у повному складі розпочнуть навчальний рік за партами, а от учням 5-11 класів доведеться на певний час перейти на дистанційну форму навчання. Тут під час негоди на поверсі, що добудовували, зірвало тимчасовий дах, а приміщення було затоплено. Оперативні ремонти вже розпочато, а будівельники намагатимуться якнайшвидше привести приміщення до ладу, щоб повернути учнів до класів", – заявила Фіданян.

Як писали "Коментарі", у Києві під час грози шквальний вітер понівечив сотні дерев, ліквідація наслідків негоди у столиці триває. Про це повідомляє . Столичні рятувальники з ночі прибирають повалені негодою дерева. Роботи ведуться на вулицях Борщагівській, Олени Теліги та Рокоссовського, а також на проспектах Мінському та Свободи. Зокрема, на території Київського науково-дослідного інституту "Енергопроєкт" вже прибрали повалене дерево. Дерева також прибирали з автомобілів, з проїжджих частин та контактних мереж електротранспорту. Загалом під час грози у Києві шквальний вітер понівечив 350 дерев, повідомили у столичній мерії.

Нагадаємо, сильна гроза в Києві спровокувала низку вибухів. Блискавка вдарила в одноповерхову будівлю кафе на проспекті Правди в Подільському районі. Від удару блискавки в кафе на Виноградарі стався вибух та почалася пожежа. На місці подій працювали рятувальники, про постраждалих нічого не відомо.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

kosss

1 вересня 2021, 03:17

CAMЫE БЫCTPЫE 3HАKОMCТBА ДЛЯ CEKCA • 100% AHОHИMHOCTЬ. Pеaльныe ceкc знaкомcтвa с дeвyшкaми в cвoeм гopодe. Бeз pегиcтpации и бeз пoдтвepждeния нoмepа. ----> http://bit.do/vsisky


Новини