Головна Новини Суспільство події "Це вже терор!" Микитась закликав Зеленського втрутитися в ситуацію, яка склалася навколо нього
commentss НОВИНИ Всі новини

"Це вже терор!" Микитась закликав Зеленського втрутитися в ситуацію, яка склалася навколо нього

У своєму зверненні Микитась розповідає про спецоперацію і вимагання у нього грошей

9 грудня 2020, 20:54
Поділіться публікацією:

Колишній народний депутат і керівник "Укрбуду" Максим Микитась звернувся в Facebook до Володимира Зеленського з проханням втрутитися в його ситуацію, яка склалася навколо нього. У своєму зверненні Микитась розповідає про спецоперацію і вимагання у нього грошей. При чому посилається він на посадових осіб, що сидять в кабінеті по сусідству з робочим місцем президента.

"Це вже терор!" Микитась закликав Зеленського втрутитися в ситуацію, яка склалася навколо нього

"Терміново! Нагорі вирішили, що я повинен негайно замовкнути! Йде спецоперація! Володимир Зеленський, втрутьтеся, будь ласка! Операцію курують з сусіднього від вас кабінету! Мене попередили люди з МВС, які не бажають брати участь в цьому підробці та виконувати злочинне завдання!" — написав Микитась.

Далі екс-нардеп описує сьогоднішні події, які відбулися в Києві, посилаючись на зведення Нацполіції:

"В 12.43 від перехожого надійшло повідомлення про викрадення людини по вулиці Княжий Затон, 4 на автомобілі Toyota Land Cruiser 200. В 14.20 автомобіль був затриманий по вулиці Сиваської на території ГБК. У салоні авто потерпілий Мірошниченко О.А. і четверо чоловіків: водій — Чернов Сергій Сергійович 1980 р.н., Опанасенко Юрій Васильович 1974 р.н., Газієв Алі Халановіч 1988 р.н., Вутсаев Алві Мовліевіч 1988 р.н. За словами потерпілого Мірошниченко О.А., він є юристом юридичної компанії "Кириченко", яка надавала юридичну підтримку Мікітасю ("Укрбуд"). Від останнього основного юриста в процесі Габріеляну перераховані кошти в сумі $ 725 тис. США. Після виходу Микитася М. з СІЗО той зажадав у Габрієляна $ 500 тис. США, оскільки він не виконав зобов'язань. Сьогодні потерпілому зателефонував невідомий з проханням зустрітися на вулиці Княжий Затон біля "Новуса", де невідомі на його ж автомобілі проти волі відвезли в невідомому напрямку і примусово змусили написати розписку на $ 800 тис. США, відібрали два мобільних телефони, 6 тис. грн і $ 600 ", — пише бізнесмен.

Микитась підкреслив, що на цей час перебуває поруч з "з тим самим юристом Артуром Габріеляном", називаючи його гідною людиною.

”Це вже терор!” Микитась закликав Зеленського втрутитися в ситуацію, яка склалася навколо нього - фото 2
”Це вже терор!” Микитась закликав Зеленського втрутитися в ситуацію, яка склалася навколо нього - фото 3


"Він гідна людина! Він упевнений, що стрімко здійснюється спецоперація. Це підстава. Схема вищого пілотажу! "Пане президенте, ми готові зараз разом з ним під'їхати до вашого офісу! Ви гарант дотримання закону, прав і свобод в цій країні. Втрутьтеся, будь ласка! Це вже терор!" — просить Микитась.

Рік тому, 2 жовтня 2019 року детективи Національного антикорупційного бюро України винесли Мікітасю підозра в заволодінні нерухомістю в Києві, власником якої є Нацгвардія. За версією слідства, Нацгвардія і компанія-забудовник уклали договір про будівництво житлового комплексу на території колишньої військової частини в Києві. Виходячи з умов угоди, Нацгвардія повинна була отримати там 50 квартир і 30 паркомісць. Однак надалі сторони уклали додаткові угоди, згідно з якими Нацгвардія відмовилася від квартир і паркомісць на Печерську в обмін на 65 квартир в будинку на околиці міста. За словами НАБУ, сума збитків, завданих державі в результаті цього, становить 81,6 млн грн.

Микитась підозрюється в співучасті в привласненні, розтраті майна або заволодінні ним шляхом зловживання службовим становищем. Всього у справі фігурують вісім осіб.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини