Головна Новини Суспільство події Кинувся з кулаками: у Львові нардеп в наркотичному сп'янінні скоїв ДТП
commentss НОВИНИ Всі новини

Кинувся з кулаками: у Львові нардеп в наркотичному сп'янінні скоїв ДТП

Аварія трапилася близько другої години дня на площі Міцкевича

9 липня 2021, 02:38
Поділіться публікацією:








Народний депутат Олександр Юрченко, якого підозрюють у хабарництві і який був раніше виключений з фракції "Слуги народу", скоїв ДТП у Львові, а потім ще і напав на свідка, який знімав все на телефон. Про це повідомляє Varta І з посиланням на потерпілого водія Всеволода Боровця.

Кинувся з кулаками: у Львові нардеп в наркотичному сп'янінні скоїв ДТП

Олександр Юрченко. Фото: скріншот

Аварія трапилася близько другої години дня на площі Міцкевича. Юрченко на автомобілі Ford Mustang в'їхав заднім ходом в Volkswagen Jetta, який рухався головною дорогою. Після зіткнення народний депутат Олександр Юрченко напав на водія Volkswagen, вдарив його і відібрав смартфон.

В результаті аварії було пошкоджено також  і інші машини. За даними видання, тест показав, що Юрченко був в стані наркотичного сп'яніння.

Нагадаємо, неподалеку Львова, в селі Рясне-Руське трагічно загинув одинадцятирічний хлопчик під  час дорожньої пригоди. Він був за кермом автомобіля BMW, і, не впоравшись з керуванням з'їхав в кювет. Аварія сталася близько 00:00. Про це розповіли в ГУНП у Львівській області. У поліції повідомили, що вести машину дитині дозволив батько — житель селища, в якому і сталася трагедія. Сам автомобіль належав його 23-річного знайомого. Обидва чоловіки знаходилися в салоні авто.

Крім того, вони були в стані алкогольного сп'яніння. В наслідок аварії, чоловіки отримали травми і були доставлені в лікарню. За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) УКУ. Проводиться досудове розслідування, в поліції з'ясовують обставини трагедії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини