Головна Новини Суспільство події Блогеру та ветерану АТО Майману зламали хребет в Туреччині
commentss НОВИНИ Всі новини

Блогеру та ветерану АТО Майману зламали хребет в Туреччині

У Киви з Майманом давній конфлікт. Так, в січні минулого року в столичному ресторані між ними сталася бійка

26 вересня 2021, 23:10 comments1261
Поділіться публікацією:

Учаснику АТО Михайлу Майману, який мав особистий конфлікт з партійцем та нардепом  від ОПЗЖ Іллею Кивою, важко травмували хребет.  Про це в особистому Telegram-каналі  написав сам представник опозиційної партії.

Блогеру та ветерану АТО  Майману  зламали хребет в Туреччині

Кива стверджує, що Майман став жертвою нападу з боку турецької мафії (фото з відкритих джерел)

За його словами, "знаний" учасник АТО Міша Майман  (Моня-Дірка), що переховується  на турецькій території від правоохоронців, постраждав  від представників місцевої мафії.  І знаходиться в тяжкому стані в медичному закладі.

Політик ще повідомив, що незнайомці жорстоко його побили, зламавши хребет. Хоч життя блогера поза загрозою, але самостійно ходити він зможе ще не так швидко.

Влітку, його політичний супротивник розмістив в соціальних мережах відеоролик про відпочинок Киви в Туреччині, в елітному відпочинковому закладі Анталії — Rixos Sungate, п’ять зірок.

Майман тоді повідомив, що депутат від ОПЗЖ набирається нових сил в закладі, де його люксовий номер коштує 10 тисяч доларів за 10 днів. І що добре живеться таким обранцям за рахунок людей.

Ця зустріч закінчилась сваркою та обіцянкою знову зустрітись в суді.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформують про те, що Кива потролив журналістку БігусаНародний депутат від ОПЗЖ Ілля Кива прокоментував інформацію про те, що батько журналістки проєкту bigus.info Лесі Іванової отримав російський паспорт і на даний момент проживає в Криму. Кива зазначив, що вважає проєкт Дениса Бігуса — організацією для заробляння грошей за допомогою підготовки замовних матеріалів, які ніяк не пов'язані з журналістикою. За його словами, проєкт Бігуса — це проєкт, "через який успішно дискредитують людей, маніпулюють інформацією і заробляють гроші".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/The_Kyva
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сташинский

27 вересня 2021, 06:36

Дырявый Моня? ))) Видать и в Турции таких не любят.


Новини