Головна Новини Суспільство події Блогера, який плюнув в обличчя патрульному Дніпру, затримали
commentss НОВИНИ Всі новини

Блогера, який плюнув в обличчя патрульному Дніпру, затримали

Блогер працює під псевдонімом "Vitos Dnepr"

17 грудня 2021, 00:10
Поділіться публікацією:

4 грудня скандальний блогер, який провокує патрульних на конфлікт і знімає це на камеру, вилаяв поліцейського і плюнув йому в обличчя. Сьогодні його затримали. Про це написав патрульний Олександр Білошицький у Facebook. Блогер працює під псевдонімом "Vitos Dnepr". Він провокує поліцейських та записує відео у спілкуванні з ними. 4 грудня чоловік спровокував конфлікт із патрульним – світив йому в обличчя ліхтариком, лаявся на нього і зрештою плюнув у обличчя. 16 грудня стало відомо, що блогер затримав спецпідрозділ "Схід".

Блогера, який плюнув в обличчя патрульному Дніпру, затримали

Блогер із Дніпра - фото з відкритих джерел

"Крім карми існує і буква закону, за якою цей громадянин нестиме відповідальність. Зокрема, згідно з ч. 1 ст. 345 КК (загроза чи насильство щодо працівника правоохоронного органу). Поки що йому вручено підозру”, – заявив патрульний Олександр Білошицький.

"Ми маємо визначитися: хочемо жити у правовій державі чи в хаосі? Я за перше”, – додав він.

У мережі з'явилося відео затримання блогера. Під час затримання правоохоронці повалили його на землю, під час обшуків авто знайшли кепку із форми патрульної поліції України.

Нагадаємо, у Росії загинув відомий блогер. 20 листопада в Москві сталася смертельна ДТП. На автодорозі зіткнулися три транспортні засоби (BMW M4 Competition, Mercedes та Volvo). Як пише ЗМІ, чорним BMW керував відомий автоблогер на ім'я Саїд Губденський, а на пасажирському сидінні перебував президент федерації автомобільного та мотоциклетного спорту Дагестану Заур Ібрагімов.

Видання зазначає, що в момент інциденту дорожнє покриття було мокрим через дощ, що пройшов напередодні. Внаслідок пригоди Губденський помер на місці від отриманих травм. Його пасажир був госпіталізований медиками, які прибули на місце подій, однак його життя врятувати не вдалося. Чоловік помер у стінах лікарні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини