Головна Новини Суспільство події Бізнесмен Кауфман продовжує допомагати бойовикам на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Бізнесмен Кауфман продовжує допомагати бойовикам на Донбасі

Історія з одеським бізнесменом Борисом Кауфманом триває

2 лютого 2021, 21:05
Поділіться публікацією:

Одеський бізнесмен Борис Кауфман знову викритий в нібито допомоги незаконних збройних формувань на Донбасі, на що слід звернути увагу Службі безпеки України. Про це повідомляє УНН.

Бізнесмен Кауфман продовжує допомагати бойовикам на Донбасі

Борис Кауфман (фото з відкритих джерел)

“У російських Телеграм-каналах з’явилося відео, на яких терористи так званої „ДНР“ дякують тих, хто їм допомагає. Один зі спонсорів — одесит Борис Кауфман. Його фото можна побачити на плакаті у „ДНРівців“. І в самому відео вони дякують Борису Кауфманау. Куди дивиться наше доблесне СБУ?” — йдеться в публікації.

Як відомо, раніше ЗМІ повідомляли про роздачу подарунків з прапором т.зв. “ДНР” від імені тютюнового монополіста, власника “Тедіс-Україна” Бориса Кауфмана на головній площі окупованого Донецька. А Офіс Генпрокурора продовжує досудове розслідування стособно причетності Кауфмана до фінансування т.зв. “ДНР” і “ЛНР”.

Нагадаємо, табачную компанію "Теддіс-Україна" визнали монополістом на тютюновому ринку України і АМКУ оштрафував виробника сигарет на 6,5 млрд грн. Правда, і без цього скандалу, у компанії в Україні досить неоднозначна історія.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини