Головна Новини Суспільство події Вдарив ножем у спину: на Прикарпатті чоловік зарізав колишню дружину, а потім покінчив із собою
commentss НОВИНИ Всі новини

Вдарив ножем у спину: на Прикарпатті чоловік зарізав колишню дружину, а потім покінчив із собою

Слідчі вважають, що причиною вбивства стали ревнощі

1 жовтня 2021, 18:10
Поділіться публікацією:

В Івано-Франківській області  місцевий мешканець зарізав ножем свою колишню жінку. А потім встромив ніж в себе. Про це інформує пресслужба Нацполіції Івано-Франківської області.

 Вдарив ножем у спину: на Прикарпатті чоловік зарізав колишню дружину, а потім покінчив із собою

Правоохоронці встановлюють обставини інциденту (фото Нацполіція)

Працівникам поліції заявив про цю трагедію 72-річний житель одного з населених пунктів Прикарпаття, який зазначив, що ексзять зарізав його доньку.

45-річний мешканець Коломийщини, очевидно, вже давно надумав поквитатись зі своєю  колишньою. Бо зайшов в будинок, де сам колись господарював зі своєю родиною, вже зі схованим ножем. Він відразу вчинив сварку, почав всіляко лаятись та обзивати свою екскохану. Коли вже дійшло до крайнощів, зловмисник витягнув смертельне лезо і кілька разів встромив його 45-річній жінці в спину. Важко поранена жителька Коломийщина померла просто у своєму будинку. Потім вбивця і собі встромив ножа в груди. Сусіди кажуть, що причиною біди стали банальні ревнощі, через які в родини не склалось життя. А потім сталась така кривава розв'язка.

Зараз поліціянтами порушено два кримінальних провадження за  ч. 1 ст. 115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України, одне з них  за відміткою "Самогубство".  Проводяться необхідні експертизи та перевіряються причини цього важкого злочину.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що в Івано-Франківську грабіжник напав на копа.В обласному центрі Прикарпаття злодій пробрався в житло, де мешкав 35-річний місцевий поліціянт і хотів поцупити там цінні речі. Але вдома наштовхнувся на самого господаря, якого хотів вбити ножем. За  оприлюдненою інформацією, грабіжник жорстко сколов поліціянта холодною зброєю – наніс 14 важких ушкоджень.  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини