Головна Новини Суспільство події Біля узбережжя Канади загорілося судно з хімікатами (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля узбережжя Канади загорілося судно з хімікатами (ВІДЕО)

Біля берегів Британської Колумбії (канадська провінція) виникла пожежа на контейнеровозі, який перевозив хімікати

24 жовтня 2021, 11:35
Поділіться публікацією:








Біля тихоокеанського узбережжя Канади, на судні, яке перевозило токсичні хімічні речовини, почали горіти контейнери. Берегова охорона країни стурбована інцидентом і докладає максимум зусиль, щоб запобігти екологічній катастрофі.

Біля узбережжя Канади загорілося судно з хімікатами (ВІДЕО)

Фото: контейнеровоз MV Zim Kingston (vesselfinder.com)

Як повідомляє видання Reuters, на судні горить кілька контейнерів. 16 членів екіпажу були евакуйовані, а 5 залишилися на борту і борються із загорянням. Вогонь продовжує поширюватися і його гасіння ускладнене. Берегова охорона повідомила, що на судні знаходиться близько 52 тонн легкозаймистих хімікатів, 40 контейнерів впали за борт при сильному вітрі.

Голова екологічної організації Surfrider Foundation Canada Девід Будіна зазначив, що інцидент викликає занепокоєння, оскільки корабель і контейнери знаходяться недалеко від Вікторії (місто на крайньому заході Канади, — прим. авт.), а сьогодні ввечері очікується сильний шторм. Все це може спровокувати ще одну екологічну катастрофу.

Нагадаємо, у вересні 2021 року в акваторії китайської провінції Чжецзян, що на сході країни, вантажне судно, зареєстроване в Панамі, зіткнулося з китайською риболовецькою шхуною. В результаті події друге судно пішло на дно. На його борту перебувало семеро осіб. Четверо — були врятовані.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Еквадорі навчальний вітрильник врізався у пішохідний міст. Інцидент стався на річці Гуаяс. Місцевий буксир, який поспішив на допомогу бразильському кораблю, затонув. Встановлюються всі обставини події.

Читайте також, що у Білому морі зазнало аварії російське судно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини