Головна Новини Суспільство події Біля Рівного на полігоні знайшли мертвим 28-річного військового: що відомо про його смерть
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля Рівного на полігоні знайшли мертвим 28-річного військового: що відомо про його смерть

Поліція розслідує причини смерті військового з Волинської області

16 лютого 2022, 23:40
Поділіться публікацією:

На військовому полігоні, що розташований на території Рівненської області, знайшли пропалого військового, який зник при загадкових обставинах ще 8 лютого цього року. На жаль, 28-річного військовослужбовця  виявили вже мертвим. Про це інформує ГУ Нацполіції  Рівненського регіону.

Біля Рівного на полігоні знайшли мертвим 28-річного військового: що відомо про його смерть

Військового шукали 8 днів (фото з відкритих джерел)

 За інформацією слідчих, 28-річний військовослужбовець з Волинської області служив за контрактом  в одній з військових частин Житомирщини. На військовому полігоні, що на території Рівненської області, він навчався.  Військовий контрактник  ще 8 лютого з дозволу безпосередніх керівників залишив місце військової служби. В той фатальний день останній раз його помітили в населеному пункті Тучин, що на Рівненщині.

 За оприлюдненою слідчими інформацією, як свідчать результати  попереднього огляду тіла військового, що оглянув судовий експерт, ознак застосованого насилля не виявлено. Остаточні результати має встановити проведена судово-медична експертиза.

Працівники рівненської поліції розслідують кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу. Слідство продовжується.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українська армія планує військові навчання на півночі країниЗ 10 по 20 лютого українська армія проведе військові навчання у відповідь на навчання Росії в Білорусі поблизу північного кордону України. Таку заяву зробив міністр оборони України Олексій Резніков. Резніков повідомив місцевому телеканалу, що українські військові постійно проводять різноманітні навчання, а з 10 лютого почнуть навчання із застосуванням безпілотників Bayraktar та протитанкових ракет Javelin і NLAW від іноземних партнерів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини