Головна Новини Суспільство події Біля берегів Тунісу затонуло судно з мігрантами: серед жертв є діти
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля берегів Тунісу затонуло судно з мігрантами: серед жертв є діти

Загинули не менше 11 мігрантів

11 жовтня 2020, 23:19
Поділіться публікацією:

Щонайменше 11 мігрантів з Африки загинули, коли їх човен затонув біля берегів Тунісу в неділю, коли вони намагалися перетнути Середземне море і дістатися до італійського острова Лампедуза. Про це з посиланням на представника Туніської служби безпеки повідомляє Reuters.

Біля берегів Тунісу затонуло судно з мігрантами: серед жертв є діти

Берегова охорона Тунісу виявила тіла восьми жінок і трьох дітей біля узбережжя недалеко від туніського міста Сфакс пізно ввечері в неділю. За словами офіційних осіб, близько 30 осіб вирушили на човні, вони дістатися до Італії.

Берегова охорона розшукує інших зниклих людей.

У минулому році близько 90 африканських мігрантів потонули після того, як їхній човен перекинувся по дорозі до Європи з Лівії, що стало однією з найгірших подібних аварій в туніських водах.

Раніше "Коментарі" писали, що Панама ізолювала близько 200 мігрантів в таборі у джунглях з метою самоізоляції в умовах поширення пандемії коронавірусу COVID-19. Мігранти змушені проживати в наметах або навіть під брезентом разом з медичними працівниками. У табір поселили чоловіків, жінок, а також дітей, людей похилого віку і навіть вагітних. Мігрантам не дозволяють залишати територію табору без дозволу, хоча іноді вони можуть купувати товари в магазинах неподалік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини