Головна Новини Суспільство події Біля берегів Африки напали на танкер з українцями: частину екіпажу захопили
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля берегів Африки напали на танкер з українцями: частину екіпажу захопили

На борт піднялися дев'ять озброєних осіб і захопили 15 моряків

12 березня 2021, 13:22
Поділіться публікацією:

Біля берегів Африки пірати взяли в полон членів екіпажу танкера Davide B. Екіпаж судна складається з громадян України, Румунії та Філіппін. Про це повідомляє профільний ресурс Splash.

Біля берегів Африки напали на танкер з українцями: частину екіпажу захопили

Танкер Davide B - фото з відкритих джерел

"Зараз головний пріоритет компанії — встановити контакт зі зниклою командою, щоб забезпечити їх якнайшвидше і безпечне звільнення. Група реагування на надзвичайні ситуації підтримує зв'язок з владою, яка була повідомлена відразу після інциденту. Компанія знаходиться в тісному контакті з сім'ями моряків", — йдеться в заяві De Poli Shipmanagement.

Зазначається, що танкер Davide B належить нідерландській компанії De Poli Shipmanagement. За даними видання, напередодні на борт піднялися дев'ять озброєних осіб і захопили 15 моряків.

Всього в екіпажі 21 особа, на цей момент громадянство захоплених моряків не уточнюється. Решта шестеро залишаються на борту, вони не постраждали.

Нагадаємо, що вчора, 11 березня, у водах Чорного моря біля берегів Румунії сталась корабельна аварія — пішло на дно суховантажне судно "Volgo Balt 179". Повідомляється, що судно було зареєстрованим в Росії, проте вся команда екіпажу має українське громадянство. Першими інформацію про корабельну аварію повідомили представники Grup Servicii Petroliere, організації, яка займається рятувальною операцією.

Як раніше повідомляли "Коментарі", підводний човен національних Сил самооборони Японії потрапив в аварію біля берегів префектури Коті, наткнувшись на комерційне торгове судно. В результаті інциденту постраждали 3 члени екіпажу підводного човна, про жертви на торговому судні не повідомляють. Відомо, що постраждале судно знаходилося в приватній власності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини