Головна Новини Суспільство події Балух у важкому стані, його підключили до апарату ШВЛ, - Геращенко
commentss НОВИНИ Всі новини

Балух у важкому стані, його підключили до апарату ШВЛ, - Геращенко

Лікарі кажуть, що Володимир Балух у важкому стані

9 вересня 2020, 14:03
Поділіться публікацією:

Стан колишнього політв'язня, активіста Володимира Балуха станом на 9 вересня залишається важким. Про це повідомила депутат партії "Європейська солідарність" Ірина Геращенко.

Балух у важкому стані, його підключили до апарату ШВЛ, - Геращенко

Нардеп зазначила, що Балуха під'єднали до апарату штучної вентиляції легенів (ШВЛ). Лікарі повідомили, що активіст знаходиться у важкому стані, він без свідомості.

Раніше Ірина Геращенко повідомляла, що Володимира Балуха прооперували та перевели в реанімацію. Вона повідомила, що в активіста черепно-мозкова травма.

Нагадаємо, вчора, 8 вересня, Олег Сенцов повідомив, що невідомі побили колишнього політв'язня Володимира Балуха. Пригода сталася вночі, але його знайшли тільки вранці та доставили в лікарню. За словами Сенцова, вчора було відомо, що у Балуха зламані рука і ключиця.

Правоохоронці поки не повідомляють подробиць події. Тільки відзначають, що зараз триває слідство.

На напад на Володимира Балуха відреагували в представництві глави держави Володимира Зеленського. Повідомляється, що в Офісі президента вкрай стурбовані подією і вимагають від Національної поліції швидкого і повного розслідування злочину. Зокрема, просять правоохоронців перевірити політичні мотиви нападу, попри те, що зараз немає даних, які свідчили б про це.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини