Головна Новини Суспільство події Автомобіль трощив машини на зустрічній смузі: в Рівному сталась потрійна ДТП
commentss НОВИНИ Всі новини

Автомобіль трощив машини на зустрічній смузі: в Рівному сталась потрійна ДТП

Кадри потрійної ДТП зафільмували камери спостереження

1 листопада 2021, 23:30 comments1382
Поділіться публікацією:

Цього понеділка, в обласному центрі Рівненщини  мала місце потрійна автотроща, в якій зіткнулись три легкових авто.  Шестеро жителів регіону отримали різні ушкодження.  Кадри зафільмувала одна з камер спостереження. Про це інформує ТСН.

Автомобіль трощив машини на зустрічній смузі: в Рівному сталась потрійна ДТП

В Рівному сталась потрійна ДТП (скріншот )

 В автотрощі засвітились дві іномарки та вітчизняна скромна – "Таврія". Одне авто опинилось на відбійнику, інше, геть потрощене, залетіло на узбіччя, третє – було серед автотраси.

 Як розповідають свідки автотрощі, в одному з легковиків перебувала мама з трьома малюками. Всі вони отримали неважкі ушкодження та були добряче шоковані. В кермувальника та його знайомого з іншого легковика були закриті травми голови. В третій машині кермувальник їхав сам, він  теж важко не постраждав.

 Поліціянти, які приїхали на місце автопригоди, з’ясовують всі обставини. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що "Чи не гальмував, а лише збільшував швидкість".У Рівненській області сталося ДТП за участю народного обранця. Про це повідомляє ТСН.Відомо, що 59-річний депутат сільради на позашляховику фірми "Mercedes" цілеспрямовано збив скутер, на якому пересувалися двоє дівчат, жительки с. Миляш. В результаті ДТП 20-річна дівчина-водій загинула на місці, другу 15-річну потерпілу з множинними травмами доставили в медичний заклад. Зараз її життю нічого не загрожує.Також вона стверджує, що від чоловіка сильно пахло алкоголем і він практично не тримався на ногах."Побачили, що він вилетів на "зустрічку", дівчата злякалися і хотіли його об'їхати, але він зачепив їх..." — розповідає очевидець ДТП Анатолій.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Василий

2 листопада 2021, 00:13

ДУРАКАМ ЗАКОН НЕ ПИСАН,не зависимо от возраста.Жаль молодых девчат и их родствеников. В УКРАИНЕ нужна смертная казнь как в КИТАЕ.


Новини