Головна Новини Суспільство події Авіакатастрофа літака МАУ: Іран повідомив, коли погодиться на наступний раунд переговорів
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіакатастрофа літака МАУ: Іран повідомив, коли погодиться на наступний раунд переговорів

Іранська сторона заявила про готовність взяти на себе зобов'язання з виплат компенсацій

31 липня 2020, 23:26
Поділіться публікацією:

Іран готовий провести наступний раунд переговорів щодо врегулювання питань пов'язаних з катастрофою літака " Міжнародних Авіаліній України "(МАУ) в жовтні в Тегерані. Також іранська сторона висловила готовність взяти на себе зобов'язання з виплат компенсацій. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на пресслужба Міністерства закордонних справ України.

Авіакатастрофа літака МАУ: Іран повідомив, коли погодиться на наступний раунд переговорів

Відповідну заяву зробив глава іранської делегації на переговорах з питань катастрофи літака МАУ Мохсен Бахарванд на зустрічі з Міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою.

"Він (Бахарванд – ред.) підтвердив, що іранська сторона бере на себе відповідальність за збивання українського літака і серйозно поставиться до виконання своїх міжнародно-правових зобов'язань щодо встановлення обставин трагедії, притягнення винних до відповідальності і виплати необхідних компенсацій", – повідомили в МЗС.

Зазначається, що сторони домовилися підтримувати комунікацію щодо повного виконання досягнутих напередодні домовленостей.

Раніше "Коментарі "писали, що Французьке бюро з розслідування та аналізу безпеки цивільної авіації повідомило, що їх фахівці закінчили розшифровку даних з" чорних ящиків" збитого в січні над Тегераном літака МАУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини