Головна Новини Суспільство події Аварійна посадка в Тбілісі: що сталося з авіалайнером, на борту якого знаходилося майже дві сотні пасажирів
commentss НОВИНИ Всі новини

Аварійна посадка в Тбілісі: що сталося з авіалайнером, на борту якого знаходилося майже дві сотні пасажирів

На його борту знаходилися близько 180 пасажирів

5 вересня 2021, 21:10
Поділіться публікацією:

Літак відомої авіакомпанії Georgian Airways здійснив аварійну посадку в аеропорту Тбілісі. Літак дві години пролітав над Тбілісі для зливу палива. За словами фахівців, це необхідно для безпечної посадки літака. Про це повідомляє грузинський телеканал "Формула".

Аварійна посадка в Тбілісі: що сталося з авіалайнером, на борту якого знаходилося майже дві сотні пасажирів

Аварійна посадка в Тбілісі, скріншот з відео

Авіалайнер здійснював рейс з Тбілісі до Відня. Після зльоту екіпаж прийняв рішення про аварійну посадку. Виникла технічна проблема під час польоту з Тбілісі до Відня. Як з'ясувалося, проблема полягала в несправності шасі, через що пілот вирішив повернути назад. На борту літака знаходилося близько 180 пасажирів. За попередніми даними, в результаті аварійної посадки ніхто не постраждав. У момент приземлення на злітно-посадковій смузі знаходилися співробітники рятувальних служб, поліції і бригади швидкої допомоги.

В Georgian Airways поки не прокоментували аварійну посадку свого літака в аеропорту Тбілісі. У цей момент з літака висаджуються пасажири. Всі вони відчувають себе добре.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Росії розбився фронтовий бомбардувальник СУ-24. Інцидент стався, коли борт здійснював переліт на авіремонтное підприємство, на якому він повинен був пройти плановий ремонт. Літак впав в лісистій місцевості. Повідомляється, що пілоти зуміли катапультуватися і їм на допомогу був направлений вертоліт. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Росії під час тренувального польоту впав військово-транспортний літак. На його борту перебувало троє членів екіпажу. Літальний апарат впав в лісосмузі неподалік від аеродрому. В результаті події льотчики загинули. На даний момент встановлюються всі обставини інциденту. У Мережі з'явилося відео, на якому зображена авіакатастрофа. Детально про це читайте в нашій статті .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини