Головна Новини Суспільство події Арестович заблокував дорогу пожежній машині на 1,5 години
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович заблокував дорогу пожежній машині на 1,5 години

Пізніше все-таки Арестович вийшов до свого позашляховику і визнав свою провину

26 квітня 2021, 22:17
Поділіться публікацією:








У Києві під час навчань рятувальників в ЖК "Амурський" машина позаштатного радника керівника Офісу президента Олексія Арестович заблокувала дорогу і пожежники не змогли дістатися до місця.

Арестович заблокував дорогу пожежній машині на 1,5 години

Олексій Арестович (фото з відкритих джерел)

Як повідомили в YouTube проект Зупини, співробітники ГСЧС не змогли проїхати через двори до місця умовної пожежі через припарковані авто.

Одним з "героїв парковки" став Олексій Арестович, через машини якого рятувальникам не вдалося доставити своє обладнання на місце пожежі. Пізніше все-таки Арестович вийшов до свого позашляховику і визнав свою провину. За його словами, зазвичай він залишає під склом свій номер телефону, але на цей раз він нібито поспішав.

Відзначимо, що історія, яку опублікували сьогодні YouTube з'явилася на просторах інтернету ще на початку березня. Швидше за все зйомки ролика проходили теж минулого місяця.

Нагадаємо, пожежні оголосили попередження про пожежну небезпеку в Україні, зокрема, в ці вихідні дні. Високий ризик пожеж найбільше стосується сходу країни. Про це йдеться в повідомленні Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Так, за даними Українського гідрометеорологічного центру, з 10 по 12 жовтня у східних областях України, а також в більшості районів Сумщини та Одеської області буде триматися надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Тому в найближчі три дні жителям цих регіонів рекомендується ретельно дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати виникнення вогню в природних екосистемах.

Раніше стали відомі причини смерті жертв і імена безвісти зниклих в результаті лісових пожеж на Луганщині. За попередніми оцінками ГСЧС, пожежами охоплено близько 13 га. До того ж "Коментарі" опублікували відео наслідків лісових пожеж на Луганщині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ЯНЕЛОХ

26 квітня 2021, 22:21

Мразь зеленая


Новини