Головна Новини Суспільство події Арестович розповів, скільки триватиме війна з рф
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович розповів, скільки триватиме війна з рф

Радник глави ОП прогнозує провал російських планів в Україні

4 травня 2022, 21:21 comments2904
Поділіться публікацією:

За  словами радника  керівника Офісу президента Олексія Арестовича, РФ  має намір  зробити так, щоб якнайбільше  виснажити  українську армію, зокрема, не дати нашим воякам накопичувати в кількості до потреби західне бойове  устаткування. Про це  посадовець повідомив  під час ефіру 24 каналу.

Арестович розповів, скільки триватиме війна з рф

Війна буде довгою, каже Арестович (фото з відкритих джерел)

Як зазначив представник ОП, з цієї причини "все, що ми могли б накопичити — вистрілюємо за день".

"Це і заважає нам зібрати сили для контрнаступу. Такої небезпеки, як була на початку війни, вже не буде. Але доведеться воювати довго і зупиняти ці всі наступи, — висловив свої судження радник глави Офісу президента.

Посадовець   має переконання, що таке  затягування зі сторони агресора не тільки створює певні  труднощі для контрнаступу бійців  ЗСУ, але  може в часі  виснажувати вітчизняну  економіку і військову   міць країни.

"Не думаю, що цей план Росія втілить. Я вважаю, що ленд-ліз від Америки переможе російські спроби. Але це точно може тривати місяцями, тому потрібно налаштовуватися, що конфлікт буде довгим і кривавим", — зазначив Арестович

Як розповів радник керівника ОП,  ситуація на фронті дійсно  непроста. Коли оцінювати її  з погляду звичайного українського вояка – дуже важко, коли в бою гинуть  соратники,  вміти маневрувати між  артилерійськими та авіаційними обстрілами, які майже не вщухають..

"Однак якщо дивитися на загальну лінію фронту і проводити проекцію на війну по всій країні, то росіяни не досягають мети цієї операції, щонайменше", — резюмував представник ОП.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Арестович оцінив можливість ядерного удару по Україні.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини